Prețurile gazelor naturale continuă să crească

Dată

Prețurile gazelor naturale în Europa continuă să crească, pe fondul diminuării livrărilor de gaze rusești, iar prognozele meteo privind o apropiată scădere a temperaturilor pe continent au adus și ele o presiune suplimentară pe piață.
Riscurile politice sunt legate de situația din Ucraina, deoarece, în cazul escaladării conflictului, gazoductul poate fi supus sancțiunilor americane.
Potrivit experților britanici, cauza este reducerea tranzitului de gaze rusești prin Ucraina, precum și răcirea vremii.
De asemenea, din 20 decembrie, nu s-au mai livrat gaze, prin Belarus, Polonia și Germania, rezervând în ianuarie sub 22% din capacitățile de transport scoase la licitație.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Deschiderea Timișoara 2023 – MozaiQub

Deschiderea oficială a programului Timişoara Capitală Culturală Europeană 2023, care are loc pe 17-19 februarie, este precedată de o diversitate de evenimente care invită publicul să intre în atmosfera de sărbătoare culturală.

Actualitate

Garda de la Timișoara – QubArena

Ceremonial de schimbare a gărzii la Timișoara.

Actualitate

Victimele traficului de persoane – MozaiQub

De mai bine de 15 ani, România este țara europeană cu cel mai mare număr de cetățeni UE victime ale traficului de persoane și cu grupări de infracționalitate organizată în continuă creștere, care acționează tot mai sofisticat, unele fiind conectate la rețele internaționale puternice

Actualitate

Ce strategie de promovare are Timișul? – QubArena

Promovarea și dezvoltarea turismului județului Timiș sunt priorități.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru