Noile condiții de intrare în Turcia

Dată

Autorităţile turce au revizuit condiţiile de intrare în ţară, în contextul pandemiei de COVID-19. Accesul pe cale rutieră, aeriană şi maritimă este permis persoanelor care sosesc din România şi care trebuie să prezinte rezultatul negativ al unui test PCR făcut cu maximum 72 de ore înainte de intrarea în Republica Turcia sau al unui test rapid antigen făcut cu maximum 48 de ore anterior sosirii în țară. Oamenii mai au nevoie de un document emis de autorităţile statelor de domiciliu care atestă faptul că persoanele care sosesc în Republica Turcia au fost vaccinate împotriva COVID-19 şi că au trecut 14 zile de la schema completă și un document care atestă că persoanele au fost infectate cu virusul SARS-CoV-2 în ultimele 6 luni. Ministerul Afacerilor Externe a subliniat că persoanele care sosesc în această țară pot fi supuse, în mod aleatoriu, unei testări moleculare tip PCR pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2, efectuată de reprezentanţi ai Ministerului Sănătăţii.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Phoenix povestea – QubArena

Filmul Phoenix povestea are loc în 7 decembrie, la Cinema Victoria. Vorbim în această seară, de la ora 19:00, cu Nicolae Covaci, liderul formației Phoenix și Cristian Nema, regizor.

Actualitate

Diagnoza facială – QubConcept

Ce știm despre pielea noastră? De ce este important s aflăm starea de sănătate a pielii și ce produse să alegem pentru îngrijire, aflăm în această seară, la Qub Concept de la Simona Andronovici.

Actualitate

Epilepsia-o boală, nu un stigmat – Rețeta Compensată

Epilepsia este o boală misterioasă ale cărei cauze nu sunt complet elucidate.

Actualitate

Produs în Banat – QubArena

Preocuparea pentru binele comunității capătă încet, încet alte dimensiuni. Oamenii încep sa înțeleagă de ce este nevoie să ne implicăm , să cerem și să fim uniți. Vorbim despre toate acestea și despre mai multe la Qub Arena, cu Cătălin Tiuch, președintele GAL Timișoara.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru