Noile condiții de intrare în Turcia

Dată

Autorităţile turce au revizuit condiţiile de intrare în ţară, în contextul pandemiei de COVID-19. Accesul pe cale rutieră, aeriană şi maritimă este permis persoanelor care sosesc din România şi care trebuie să prezinte rezultatul negativ al unui test PCR făcut cu maximum 72 de ore înainte de intrarea în Republica Turcia sau al unui test rapid antigen făcut cu maximum 48 de ore anterior sosirii în țară. Oamenii mai au nevoie de un document emis de autorităţile statelor de domiciliu care atestă faptul că persoanele care sosesc în Republica Turcia au fost vaccinate împotriva COVID-19 şi că au trecut 14 zile de la schema completă și un document care atestă că persoanele au fost infectate cu virusul SARS-CoV-2 în ultimele 6 luni. Ministerul Afacerilor Externe a subliniat că persoanele care sosesc în această țară pot fi supuse, în mod aleatoriu, unei testări moleculare tip PCR pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2, efectuată de reprezentanţi ai Ministerului Sănătăţii.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Externe

Certificatul verde, obligatoriu în Italia

Certificatul verde Covid devine obligatoriu în Italia, de vineri, 6 august.

Externe

Noi condiții de călătorie în Germania

Autorităţile germane au revizuit condiţiile de intrare în Germania.

Actualitate

Jurnalul Qub – 30 iulie 2021

Titlurile zilei: Pandemia la zi, Fără restricții în Bulgaria, Prețurile terenurilor continuă să crească, Tulpina Delta, în Timiș, Părinții sociali, la mare căutare, Lista statelor cu risc epidemiologic, actualizată.

MozaiQub

Dezvoltarea Aeroportului Internațional Timișoara – MozaiQub

Aeroportul Internațional „Traian Vuia” Timișoara, al treilea aeroport din România raportat la numărul de pasageri, poartă numele inventatorului român, născut în Timiș din anul 2003.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru