Noile condiții de intrare în Turcia

Dată

Autorităţile turce au revizuit condiţiile de intrare în ţară, în contextul pandemiei de COVID-19. Accesul pe cale rutieră, aeriană şi maritimă este permis persoanelor care sosesc din România şi care trebuie să prezinte rezultatul negativ al unui test PCR făcut cu maximum 72 de ore înainte de intrarea în Republica Turcia sau al unui test rapid antigen făcut cu maximum 48 de ore anterior sosirii în țară. Oamenii mai au nevoie de un document emis de autorităţile statelor de domiciliu care atestă faptul că persoanele care sosesc în Republica Turcia au fost vaccinate împotriva COVID-19 şi că au trecut 14 zile de la schema completă și un document care atestă că persoanele au fost infectate cu virusul SARS-CoV-2 în ultimele 6 luni. Ministerul Afacerilor Externe a subliniat că persoanele care sosesc în această țară pot fi supuse, în mod aleatoriu, unei testări moleculare tip PCR pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2, efectuată de reprezentanţi ai Ministerului Sănătăţii.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Taj Mahal, monumentul dedicat dragostei – MozaiQub

Taj Mahal este de departe unul dintre cele mai cunoscute monumente din lume, o dovadă a rafinamentului cultural al Imperiului Mogul care a ocupat timp de 350 de ani o mare parte din subcontinentul indian, devenind în jurul anilor 1700 cea mai mare putere din zonă.

Actualitate

Cheltuielile românilor – MozaiQub

Ca structură, sursa principală a veniturlor o reprezintă salariul, cu o pondere de 70%, în timp ce 19% sunt venituri din prestaţii sociale, 6% venituri în natură, 2,1% din activităţi neagricole independente, 1,5% din agricultură, iar 1% venituri din proprietate şi vânzarea de active.

Actualitate

Un nou sistem de iluminat public – VOX

24 de străzi și bulevarde din Timișoara urmează să beneficieze de un nou sistem de iluminat.

Actualitate

Tramvaiul turistic TramTM – VOX

Tramvaiul turistic TramTM Tur iese din nou pe traseu.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru