Noi condiții de călătorie în Germania

Dată

Autorităţile germane au revizuit condiţiile de intrare în Germania. Toate persoanele cu vârsta de cel puţin 12 ani trebuie să prezinte, la intrarea în țară dovada vaccinării împotriva Covid-19, a trecerii prin boală sau rezultatul negativ al unui test RT-PCR făcut cu cel mult 72 de ore înainte de intrarea pe teritoriul german sau al unui test antigen efectuat cu cel mult 48 de ore înainte. Documentele pot fi prezentate pe hârtie sau în format electronic în limbile germană, engleză, franceză, italiană sau spaniolă.
Dovada vaccinării este acceptată numai dacă schema de vaccinare este completă şi au trecut cel puţin 14 zile de la administrarea ultimei doze de vaccin.
Ministerul Afacerilor Externe recomandă cetăţenilor români să se informeze înaintea deplasării în Republica Federală Germania şi să consulte paginile de internet www.mae.ro, www.berlin.mae.ro.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

MozaiQub

Astrologia, o (pseudo)ştiinţă – MozaiQub

Astrologia este o pseudoștiință conform căreia pozițiile relative ale obiectelor cerești ar putea oferi informații despre personalitatea, relațiile umane și alte probleme legate de viața umană.

MozaiQub

Cinematografia: de la origini la modernitate – MozaiQub

Istoria cinematografiei a început în Franța, în 28 decembrie 1895, dată recunoscută pentru că tocmai atunci a fost prezentat pentru prima dată un film, când Antoine Lumiére, din Lyon, a găzduit, la Paris, un show cu imagini în mișcare.

Vox

24 mai – Ziua limbii bulgare – VOX

La data de 24 mai este celebrată Ziua limbii bulgare. În această zi sunt sărbătoriţi Sfinţii Chiril şi Metodie, creatorii alfabetului chirilic, utilizat pentru scrierea în limba bulgară.

Actualitate

Parcul Copiilor din Timişoara – MozaiQub

Parcul Copiilor “Ion Creangă” din Timişoara este unul dintre cele mai mari şi cele mai frecventate parcuri, atât de cei mici, cât şi de părinţii acestora. Cu o istorie ce datează de aproximativ 160 de ani, parcul a trecut prin mai multe etape până să ajungă la forma la care este astăzi.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru