Noi condiții de călătorie în Germania

Dată

Autorităţile germane au revizuit condiţiile de intrare în Germania. Toate persoanele cu vârsta de cel puţin 12 ani trebuie să prezinte, la intrarea în țară dovada vaccinării împotriva Covid-19, a trecerii prin boală sau rezultatul negativ al unui test RT-PCR făcut cu cel mult 72 de ore înainte de intrarea pe teritoriul german sau al unui test antigen efectuat cu cel mult 48 de ore înainte. Documentele pot fi prezentate pe hârtie sau în format electronic în limbile germană, engleză, franceză, italiană sau spaniolă.
Dovada vaccinării este acceptată numai dacă schema de vaccinare este completă şi au trecut cel puţin 14 zile de la administrarea ultimei doze de vaccin.
Ministerul Afacerilor Externe recomandă cetăţenilor români să se informeze înaintea deplasării în Republica Federală Germania şi să consulte paginile de internet www.mae.ro, www.berlin.mae.ro.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Jurnalul Qub – 24 septembrie 2021

Titlurile zilei: Pandemia la zi, Angajații nevaccinați, testați la trei zile, Timișoara într-un program de guvernare participativă, Studenții timișoreni pot primi finanțări pentru deschiderea afacerilor

MozaiQub

Cum încep cursurile la Universitatea Politehnica Timișoara? – MozaiQub

Universitatea Politehnica Timișoara își deschide porțile pentru studenți luni, 27 septembrie. Creșterea numărului de cazuri la nivelul Timișoarei și noile restricții impuse de autorități i-a făcut pe studenți să se întrebe cum va începe noul an universitar.

MozaiQub

Cum încep cursurile la UMF Timișoara? – MozaiQub

Universitatea de Medicină și Farmacie ,,Victor Babeș” din Timișoara a început să își desfășoare activitatea didactică luni, 20 septembrie, studenții trecând în decurs de o săptămână de la predarea exclusiv față în față la un mod de predare hibrid.

MozaiQub

Cum încep cursurile la Centrul Universitar UBB din Reșița? – MozaiQub

Ne aflăm pe ultima sută de metri. Centrul Universitar UBB din Reșița își așteaptă din nou studenții pentru un nou an universitar.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru