Noi condiții de călătorie în Germania

Dată

Autorităţile germane au revizuit condiţiile de intrare în Germania. Toate persoanele cu vârsta de cel puţin 12 ani trebuie să prezinte, la intrarea în țară dovada vaccinării împotriva Covid-19, a trecerii prin boală sau rezultatul negativ al unui test RT-PCR făcut cu cel mult 72 de ore înainte de intrarea pe teritoriul german sau al unui test antigen efectuat cu cel mult 48 de ore înainte. Documentele pot fi prezentate pe hârtie sau în format electronic în limbile germană, engleză, franceză, italiană sau spaniolă.
Dovada vaccinării este acceptată numai dacă schema de vaccinare este completă şi au trecut cel puţin 14 zile de la administrarea ultimei doze de vaccin.
Ministerul Afacerilor Externe recomandă cetăţenilor români să se informeze înaintea deplasării în Republica Federală Germania şi să consulte paginile de internet www.mae.ro, www.berlin.mae.ro.

DISTRIBUIE

Reclama ta aici

Reclama ta aici

Reclama ta aici

Emisiuni

Expoziția „Miopie istorică” la Memorialul Revoluției Timișoara – MozaiQub

Expoziția de artă contemporană ”Miopie istorică” a artistului Sever Petrovici Popescu, de la Memorialul Revoluției din Timișoara prezintă o serie de fotosculpturi, bazate pe cercetarea ...
Informații Utile

Agenda zilei, marți, 18.06.2024

Agenda zilei, marți, 18.06.2024
Emisiuni

Salonul Internaţional de Invenţii şi Inovaţii “Traian Vuia” Timișoara, încheiat cu succes – MozaiQub

Cea de a X-a ediție a Salonului Internațional de Invenții și Inovații ”Traian Vuia” Timișoara s-a încheiat cu un real succes. Ultima zi, cea de-a ...
Emisiuni

Oportunități de angajare în cadrul MAPN – QubArena

MAPN așteaptă voluntari pentru a fi încadrați și remunerați. Înscrieriele au loc până în 27 iunie la Centrul Militar Zonal Timiș.

Alte
știri