Lista țărilor cu risc epidemiologic ridicat, actualizată

Dată

Lista ţărilor cu risc epidemiologic ridicat a fost actualizată de către Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă. În zona roșie au intrat Grecia, Irlanda, Spania, Monaco, Maldive, Bahamas, Curacao, Portugalia și Insulele Virgine ale Statelor Unite. În zona galbenă se află Suriname, Danemarca, Belgia şi Insulele Feroe. În zona verde, Franţa, Belgia, Israel, Statele Unite ale Americii, Islanda, Honduras, Aruba şi Sint Marteen. În zona verde sunt Oman, Paraguay şi Uruguay. Persoanele care sosesc în România din state aflate în zona roşie nu intră în carantină dacă sunt vaccinate anti-Covid-19. Copiii cu vârsta sub 6 ani sunt exceptaţi de la carantină, iar cei cu vârsta între 6 şi 16 ani sunt exceptaţi dacă prezintă la intrarea în ţară un test cu rezultat negativ făcut cu cel mult 72 de ore înainte.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Descoperim oameni și fapte frumoase – QubArena

Oamenii cărora le pasă sunt lângă noi și ne propunem să îi descoperim și să vorbim cu si despre ei.

Actualitate

A X-a ediție a salonului de carte Bookfest Timișoara – MozaiQub

Cea de-a X-a ediție a Salonului de Carte Bookfest Timișoara a adus la Centrul Regional de Afaceri, cele mai bune cărți ale momentului.

Actualitate

Doliu în muzica populară. A murit artistul Tiberiu Ceia – VOX

Tiberiu Ceia, artistul care reprezenta cu mândrie Banatul, a murit la 29 martie, la vârsta de 82 de ani. Artistul a trăit toată viaţa cu drag de folclor și de scenă.

Actualitate

Când consultăm medicul alergolog? – Rețeta Compensată

Într-o lume în care stresul cotidian și poluarea se intersectează tot mai des cu sisteme imunitare din ce în ce mai slăbite, numărul persoanelor afectate de diverse tipuri de alergii se află într-o continuă creștere.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru