Lista țărilor cu risc epidemiologic ridicat, actualizată

Dată

Lista ţărilor cu risc epidemiologic ridicat a fost actualizată de către Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă. În zona roșie au intrat Grecia, Irlanda, Spania, Monaco, Maldive, Bahamas, Curacao, Portugalia și Insulele Virgine ale Statelor Unite. În zona galbenă se află Suriname, Danemarca, Belgia şi Insulele Feroe. În zona verde, Franţa, Belgia, Israel, Statele Unite ale Americii, Islanda, Honduras, Aruba şi Sint Marteen. În zona verde sunt Oman, Paraguay şi Uruguay. Persoanele care sosesc în România din state aflate în zona roşie nu intră în carantină dacă sunt vaccinate anti-Covid-19. Copiii cu vârsta sub 6 ani sunt exceptaţi de la carantină, iar cei cu vârsta între 6 şi 16 ani sunt exceptaţi dacă prezintă la intrarea în ţară un test cu rezultat negativ făcut cu cel mult 72 de ore înainte.

DISTRIBUIE

Reclama ta aici

Reclama ta aici

Reclama ta aici

Actualitate

Miss & Mister Timișoara 2024

Competiția de Miss & Mister, precum și Miss & Mister Junior 2024 din data de 03.12.2023
Actualitate

1 Decembrie, la Hunedoara – MozaiQub

Ziua Națională a României va fi marcată la Hunedoara printr-o ceremonie specială și un spectacol folcloric. În același timp, se va da și startul distracțiilor
Actualitate

ATENȚIE! A apărut o nouă campanie de fraudă!-VoxQUB

Poșta Română anunță o nouă tentativă de fraudă prin intermediul SMS-urilor. Multe dintre victime nu au folosit niciodată serviciile Poștei.
Actualitate

Regal folcloric și paradă militară de Ziua Naţională la Craiova – MozaiQub

Craiovenii sunt așteptați vineri, 1 decembrie, să celebreze Ziua Națională a României, pe strada Alexandru Ioan Cuza, în fața Primăriei Craiova, la English Park.

Alte
știri