Lista ţărilor cu risc epidemiologic a fost actualizată

Dată

Bulgaria, Norvegia, Lituania şi Slovenia au intra în zona roşie a ţărilor cu risc epidemiologic, conform hotărârii aprobate în şedinţa de joi a Comitetul Național pentru Situații de Urgență.
În urma scăderii incidenţei, Portugalia, Tunisia, Monaco şi Islanda au intrat în zona portocalie, alături de Germania, Croaţia şi Letonia.
Emiratele Arabe Unite, Gibraltar și Honduras sunt ţările care au intrat în zona verde, având o rată a incidenţei mai mică sau egală cu 1,5.
Cei care vin în România dintr-un stat inclus pe lista roşie nu intră în carantină dacă au certificat digital ce atestă vaccinarea sau trecerea prin boală, în timp ce persoanele care vin dintr-o zonă galbenă sunt scutite de carantină numai dacă sunt vaccinate sau au un test PCR negativ, nu mai vechi de 72 de ore.
Scutiţi de regula carantinării sunt doar copiii sub 6 ani şi cei cu vârste între 6 şi 16 ani, dacă prezintă un test COVID negativ.

sursă foto: replicahd.ro

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Embargo Fest, tot mai aproape – VOX

Cea de-a treia ediție a Embargo Fest va avea loc în perioada 12-14 august, la Recaș, în locația Două Dealuri.

Actualitate

Embargo Fest 2022

Qub TV te invită la Embargo Fest între 12-14 august!

Actualitate

Centura feroviară a Timișoarei – VOX

Trei firme și asocieri de firme doresc să facă studiul de fezabilitate pentru realizarea unei centuri feroviare a Timișoarei.

Actualitate

Prețurile petrolului, la cele mai reduse niveluri – VOX

Preţurile petrolului au scăzut la cele mai reduse niveluri din ultimele şase luni, după date din SUA care au arătat că stocurile de ţiţei şi benzină au crescut în mod neaşteptat săptămâna trecută.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru