Lista ţărilor cu risc epidemiologic a fost actualizată

Dată

Bulgaria, Norvegia, Lituania şi Slovenia au intra în zona roşie a ţărilor cu risc epidemiologic, conform hotărârii aprobate în şedinţa de joi a Comitetul Național pentru Situații de Urgență.
În urma scăderii incidenţei, Portugalia, Tunisia, Monaco şi Islanda au intrat în zona portocalie, alături de Germania, Croaţia şi Letonia.
Emiratele Arabe Unite, Gibraltar și Honduras sunt ţările care au intrat în zona verde, având o rată a incidenţei mai mică sau egală cu 1,5.
Cei care vin în România dintr-un stat inclus pe lista roşie nu intră în carantină dacă au certificat digital ce atestă vaccinarea sau trecerea prin boală, în timp ce persoanele care vin dintr-o zonă galbenă sunt scutite de carantină numai dacă sunt vaccinate sau au un test PCR negativ, nu mai vechi de 72 de ore.
Scutiţi de regula carantinării sunt doar copiii sub 6 ani şi cei cu vârste între 6 şi 16 ani, dacă prezintă un test COVID negativ.

sursă foto: replicahd.ro

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

MozaiQub

Cum încep cursurile la USAMVB Timișoara și la Universitatea din Craiova? – MozaiQub

Situaţia începerii anului universitar pentru studenţii Universităţii din Craiova rămâne, încă, una neclară, deciziile de organizare şi desfăşurare a cursurilor urmând a fi discutate pe parcursul zilei de astăzi, într-o şedinţă a conducerii

MozaiQub

Cum încep cursurile la Universitatea de Vest Timișoara? – MozaiQub

Universitatea de Vest din Timișoara îi așteaptă pe studenți în noul an universitar de luni, 27 septembrie. Pentru studenții din cadrul facultăților de la Universitatea de Vest cursurile încep diferit. Unii dintre ei vor merge fizic la cursuri, alții le vor susține online.

MozaiQub

Cum încep cursurile la Universitatea Politehinica Timișoara? – MozaiQub

Universitatea Politehnica Timișoara își deschide porțile pentru studenți luni, 27 septembrie. Creșterea numărului de cazuri la nivelul Timișoarei și noile restricții impuse de autorități i-a făcut pe studenți să se întrebe cum va începe noul an universitar.

Actualitate

Jurnalul Qub – 24 septembrie 2021

Titlurile zilei: Pandemia la zi, Angajații nevaccinați, testați la trei zile, Timișoara într-un program de guvernare participativă, Studenții timișoreni pot primi finanțări pentru deschiderea afacerilor

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru