Italia introduce noi restricții pentru nevaccinați

Dată

Italia a înăsprit restricţiile impuse persoanelor care nu sunt vaccinate împotriva Covid-19, limitându-le accesul la o serie de servicii şi făcând vaccinarea obligatorie pentru categorii mai largi de lucrători în sectorul public. Potrivit măsurilor care vor intra în vigoare în 6 decembrie, persoanele nevaccinate nu vor putea să intre în cinematografe, restaurante şi la evenimente sportive. Măsurile au fost luate în condiţiile în care majoritatea ţărilor europene sporesc restricţiile pentru a ţine sub control un nou val al epidemiei.
Noile reguli, anunţate extind şi vaccinarea obligatorie, deja în vigoare pentru lucrătorii din domeniul sănătăţii, la întreg personalul şcolilor, poliţişti şi militari, din 15 decembrie.
Mai mult, guvernul a decis să facă certificatrul verde obligatoriu pentru transportul în comun. Acest lucru va fi dificil de aplicat, având în vedere aglomeraţia din autobuze şi metrouri la orele de vârf.
Pentru accesul la transportul public, certificatul verde va fi disponibil pentru cei cu test negativ, nu doar pentru cei vaccinaţi. Numărul de infecţii zilnice în Italia se ridică la aproximativ 10.000 în prezent, cu aproximativ 80 de decese pe zi.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Phoenix povestea – QubArena

Filmul Phoenix povestea are loc în 7 decembrie, la Cinema Victoria. Vorbim în această seară, de la ora 19:00, cu Nicolae Covaci, liderul formației Phoenix și Cristian Nema, regizor.

Actualitate

Diagnoza facială – QubConcept

Ce știm despre pielea noastră? De ce este important s aflăm starea de sănătate a pielii și ce produse să alegem pentru îngrijire, aflăm în această seară, la Qub Concept de la Simona Andronovici.

Actualitate

Epilepsia-o boală, nu un stigmat – Rețeta Compensată

Epilepsia este o boală misterioasă ale cărei cauze nu sunt complet elucidate.

Actualitate

Produs în Banat – QubArena

Preocuparea pentru binele comunității capătă încet, încet alte dimensiuni. Oamenii încep sa înțeleagă de ce este nevoie să ne implicăm , să cerem și să fim uniți. Vorbim despre toate acestea și despre mai multe la Qub Arena, cu Cătălin Tiuch, președintele GAL Timișoara.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru