Fără viză pentru plecarea în America

Dată

Statele Unite ale Americii vor organiza împreună cu țara noastră o campanie pentru reducerea ratei de refuz a vizelor pentru plecarea în America. Acest lucru ar duce la includerea țării noastre în programul Visa Waiver. România are nevoie de o rată de refuz a vizelor de 3% pentru a putea fi inclusă în acest program, însă, în prezent, țara noastră are un procent de 10%. Acest subiect a fost discutat la Washington în cadrul consultărilor politice la care au participat Secretarul de Stat al Statelor Unite ale Americii și Bogdan Aurescu, Ministrul Afacerilor Externe. Pentru Statele Unite ale Americii includerea României în acest program reprezintă o prioritate, a afirmat Secretarul pentru Securitate Internă al Statelor Unite, Alejandro Mayorkas, care și-a exprimat angajamentul de a coopera cu partea română pentru obținerea de progrese în această campanie.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Jurnalul Qub – 26 noiembrie 2021

Titlurile zilei: Echipamente medicale pentru Spitalul Județean din Târgu Jiu, 29 noiembrie, zi liberă, Timișorenii, așteptați la Târgul de Crăciun.

QubArena

Despre povețe și cum ne raportăm la ele – QubArena

Despre solidaritate și implicare, despre importanța rugăciunii și cum să facem față vremurilor grele în care trăim, discutăm în această ediție QubArena Alături de Protopopul Protopopiatului Ortodox Timișoara, Părintele Zaharia Pereș.

MozaiQub

Ziua Clinicii Universitare Bega – MozaiQub

Maternitatea Bega din Timișoara a primit binecuvântarea Înalt Preasfințitului Ioan Mitropolitul Banatului.

Transporturi & Turism

Termen de valabilitate al pașaportului de vaccinare

Uniunea Europeană recomandă un termen de expirare de 9 luni a pașaportului de vaccinare, pentru toți cei care vor să călătorească în țările membre.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru