Fără viză pentru plecarea în America

Dată

Statele Unite ale Americii vor organiza împreună cu țara noastră o campanie pentru reducerea ratei de refuz a vizelor pentru plecarea în America. Acest lucru ar duce la includerea țării noastre în programul Visa Waiver. România are nevoie de o rată de refuz a vizelor de 3% pentru a putea fi inclusă în acest program, însă, în prezent, țara noastră are un procent de 10%. Acest subiect a fost discutat la Washington în cadrul consultărilor politice la care au participat Secretarul de Stat al Statelor Unite ale Americii și Bogdan Aurescu, Ministrul Afacerilor Externe. Pentru Statele Unite ale Americii includerea României în acest program reprezintă o prioritate, a afirmat Secretarul pentru Securitate Internă al Statelor Unite, Alejandro Mayorkas, care și-a exprimat angajamentul de a coopera cu partea română pentru obținerea de progrese în această campanie.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Zilele Culturale Maghiare din Timișoara – Povești cu cântec

Cea de-a opta ediție a Zilelor Culturale Maghiare din Timișoara a avut parte de un program divers, care s-a întins pe o perioadă a cinci zile. Gala de deschidere a evenimentului organizat de Asociația Bastion-Varbastya a avut loc la Teatrul Național și a cuprins pe lângă discursurile de bun venit și spectacolul „Poruncile”.

Actualitate

Constantin Brâncuși , prezent și prin Teatru și Carte la TimCultura 2023 – VOX

Ediția a IV-a a SUNLIGHT THEATRE, festival de teatru și artele spectacolului, care a început în luna martie și se va termina în luna noiembrie, aduce un eveniment prezent prin teatru și carte despre Constantin Brâncuși, la Timișoara

Actualitate

România este anul acesta în top 5 țări din Europa cu cele mai multe zile fără școală – VOX

România, cu 120 de zile libere – vacanțe, sărbători, punți – în anul școlar 2023-2024, figurează și anul acesta în top 5 al țărilor europene cu cele mai multe zile de vacanță

Actualitate

Cea mai mare expoziție Constantin Brâncuși din ultimii 50 de ani în România, în premieră, la Timișoara – MozaiQub

Cea mai importantă expoziție dedicată sculptorului Constantin Brâncuși în ultima jumătate de secol, în România, se deschide publicului la Timișoara sâmbătă, 30 septembrie.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru