Europa, cu ochii pe criza sanitară din România

Dată

Tot mai multe ţări impun restricţii suplimentare petru persoanele care călătoresc din România. Marea Britanie şi Bulgaria cer şi persoanelor vaccinate să prezinte un test negativ. Vaccinați sau nu, toți românii care vor să meargă în Marea Britanie trebuie să-și rezerve un test COVID pe care să-l facă în prima sau în a doua zi după intrarea în Anglia. La vamă vor prezenta dovada rezervării, așa încât furnizorul testului să se regăsească pe o listă aprobată de autoritățile britanice. În Spania, persoanele care vin din România sunt testate aleatoriu, chiar şi cele care au dovada vaccinării.
Dacă veţi călători în Italia şi Germania, va trebui să vă înregistraţi pe o platformă unde vi se va cere să scrieţi numărul locului pe care îl aveţi în avion şi adresa la care staţi.
Se apropie sărbătorile de iarnă și mulți români și-au rezervat deja vacanțe la târgurile de Crăciun din Cehia, Austria și Germania. Agențiile de turism se tem că, pe lângă prezentarea certificatului verde Covid, tot mai multe state vor introduce dovada unui test negativ.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Jurnalul Qub – 26 noiembrie 2021

Titlurile zilei: Echipamente medicale pentru Spitalul Județean din Târgu Jiu, 29 noiembrie, zi liberă, Timișorenii, așteptați la Târgul de Crăciun.

QubArena

Despre povețe și cum ne raportăm la ele – QubArena

Despre solidaritate și implicare, despre importanța rugăciunii și cum să facem față vremurilor grele în care trăim, discutăm în această ediție QubArena Alături de Protopopul Protopopiatului Ortodox Timișoara, Părintele Zaharia Pereș.

MozaiQub

Ziua Clinicii Universitare Bega – MozaiQub

Maternitatea Bega din Timișoara a primit binecuvântarea Înalt Preasfințitului Ioan Mitropolitul Banatului.

Transporturi & Turism

Termen de valabilitate al pașaportului de vaccinare

Uniunea Europeană recomandă un termen de expirare de 9 luni a pașaportului de vaccinare, pentru toți cei care vor să călătorească în țările membre.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru