Europa, cu ochii pe criza sanitară din România

Dată

Tot mai multe ţări impun restricţii suplimentare petru persoanele care călătoresc din România. Marea Britanie şi Bulgaria cer şi persoanelor vaccinate să prezinte un test negativ. Vaccinați sau nu, toți românii care vor să meargă în Marea Britanie trebuie să-și rezerve un test COVID pe care să-l facă în prima sau în a doua zi după intrarea în Anglia. La vamă vor prezenta dovada rezervării, așa încât furnizorul testului să se regăsească pe o listă aprobată de autoritățile britanice. În Spania, persoanele care vin din România sunt testate aleatoriu, chiar şi cele care au dovada vaccinării.
Dacă veţi călători în Italia şi Germania, va trebui să vă înregistraţi pe o platformă unde vi se va cere să scrieţi numărul locului pe care îl aveţi în avion şi adresa la care staţi.
Se apropie sărbătorile de iarnă și mulți români și-au rezervat deja vacanțe la târgurile de Crăciun din Cehia, Austria și Germania. Agențiile de turism se tem că, pe lângă prezentarea certificatului verde Covid, tot mai multe state vor introduce dovada unui test negativ.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Phoenix povestea – QubArena

Filmul Phoenix povestea are loc în 7 decembrie, la Cinema Victoria. Vorbim în această seară, de la ora 19:00, cu Nicolae Covaci, liderul formației Phoenix și Cristian Nema, regizor.

Actualitate

Diagnoza facială – QubConcept

Ce știm despre pielea noastră? De ce este important s aflăm starea de sănătate a pielii și ce produse să alegem pentru îngrijire, aflăm în această seară, la Qub Concept de la Simona Andronovici.

Actualitate

Epilepsia-o boală, nu un stigmat – Rețeta Compensată

Epilepsia este o boală misterioasă ale cărei cauze nu sunt complet elucidate.

Actualitate

Produs în Banat – QubArena

Preocuparea pentru binele comunității capătă încet, încet alte dimensiuni. Oamenii încep sa înțeleagă de ce este nevoie să ne implicăm , să cerem și să fim uniți. Vorbim despre toate acestea și despre mai multe la Qub Arena, cu Cătălin Tiuch, președintele GAL Timișoara.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru