Eliminarea „variantei indiene”

Dată

Guvernul Indiei a cerut companiilor care au rețele de socializare să elimine orice conținut care se referă la „varianta indiană” a Covid-19. Ministerul susține că Organizația Mondială a Sănătății doar a înregistrat varianta B.1.617, fără să spună că este cea indiană. Termenii geografici au fost folosiți pentru a descrie o serie de alte variante, inclusiv Africa de Sud, Brazilia și Marea Britanie, iar denumirea de tulpină indiană vine, la fel ca și în celelalte cazuri de la locul în care a apărut prima dată. Cererea vine pe fondul criticilor cu care guvernul indian se confruntă pentru modul în care gestionează pandemia. În cererea transmisă de Ministerul indian al Comunicațiilor către companiile care administrează rețele sociale se precizează că platformele trebuie să elimine orice conținut care au nume, sau referiri care implică varianta indiană a coronavirusului. În caz contrar, se poate ajunge până la urmărirea penală a respectivei companii. Regulile presupun că aceste companii sunt responsabile inclusiv pentru ceea ce postează utilizatorii. Identificată în toamna anului trecut, tulpina indiană are o mutație dublă și a afectat puternic țara de la sfârșitul lunii martie.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Pericolele gripei aviare și ale pestei porcine – MozaiQub

Cazurile de gripă aviară au înregistrat o creștere explozivă încă de la începutul anului 2023, răspândindu-se în tot mai multe colțuri ale globului.

Actualitate

Timișoara 2023 – QubArena

Despre ce evenimente vom avea în Timișoara anul acesta, dar și răspunsuri la multe dintre întrebările legate de Deschiderea oficială a TM2023, aflăm în această …

Actualitate

Vrem un oraș curat în care se respectă legile! – MozaiQub

Terenul viran din spatele pieței Mehala din Timișoara, folosită ilegal de câțiva ani ca rampă de gunoi și ca pășune de câteva sute de oi, trezește instituțiile abilitate să aplice legea și să protejeze timișorenii.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru