Eliminarea „variantei indiene”

Dată

Guvernul Indiei a cerut companiilor care au rețele de socializare să elimine orice conținut care se referă la „varianta indiană” a Covid-19. Ministerul susține că Organizația Mondială a Sănătății doar a înregistrat varianta B.1.617, fără să spună că este cea indiană. Termenii geografici au fost folosiți pentru a descrie o serie de alte variante, inclusiv Africa de Sud, Brazilia și Marea Britanie, iar denumirea de tulpină indiană vine, la fel ca și în celelalte cazuri de la locul în care a apărut prima dată. Cererea vine pe fondul criticilor cu care guvernul indian se confruntă pentru modul în care gestionează pandemia. În cererea transmisă de Ministerul indian al Comunicațiilor către companiile care administrează rețele sociale se precizează că platformele trebuie să elimine orice conținut care au nume, sau referiri care implică varianta indiană a coronavirusului. În caz contrar, se poate ajunge până la urmărirea penală a respectivei companii. Regulile presupun că aceste companii sunt responsabile inclusiv pentru ceea ce postează utilizatorii. Identificată în toamna anului trecut, tulpina indiană are o mutație dublă și a afectat puternic țara de la sfârșitul lunii martie.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Machu Picchu, povestea unui oraş pierdut – MozaiQub

În 24 iulie 1911, a fost redescoperit Machu Picchu, „oraşul pierdut al incaşilor”, de către arheologul american Hiram Bingham.

Actualitate

Ştefan Luchian: pictorul sufletului românesc – MozaiQub

Astăzi, 28 iunie, se împlinesc 106 de ani de la trecerea le cele veşnice a pictorului Ştefan Luchian, remarcabil reprezentant al artei moderne româneşti.

Actualitate

Seceta şi recolta din România – VOX

Seceta cauzată de temperaturile neobișnuit de mari afectează recolta din România.

Actualitate

Cele mai mici preţuri la carburanţi – VOX

La finalul acestei săptămâni, adică de la 1 iulie, se anunță ieftiniri ale carburanților. Executivul a anunțat un minus de 50 de bani atât la benzină, cât și la motorină, care ar urma să se aplice direct la pompă, cu toate acestea, preţul carburanţilor rămâne unul ridicat.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru