Certificatul verde, obligatoriu în Italia

Dată

Certificatul verde Covid devine obligatoriu în Italia, de vineri, 6 august. Acest permis de sănătate va permite accesul în spații închise precum spațiile închise, în special în restaurante, baruri, cinematografe, teatre și săli de sport.
Mai mult de atât, săptămâna viitoare se va discuta ca acest permis să fie prezentat și în cazul călătoriilor cu trenul, vaporul sau cu avionul.
În condițiile în care varianta Delta a coronavirusului se extinde tot mai mult nu se exclude ca în curând, în special în zonele turistice și pe insule, să se închidă așa-zisele zone roșii, cu risc de contaminare ridicat, și să se înăsprească restricțiile. De la sfârșitul săptămânii viitoare toate regiunile cu peste 10% pacienți pozitivi internați în secțiile de terapie intensivă și 15% în secțiile obișnuite vor deveni galbene.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Pericolele gripei aviare și ale pestei porcine – MozaiQub

Cazurile de gripă aviară au înregistrat o creștere explozivă încă de la începutul anului 2023, răspândindu-se în tot mai multe colțuri ale globului.

Actualitate

Timișoara 2023 – QubArena

Despre ce evenimente vom avea în Timișoara anul acesta, dar și răspunsuri la multe dintre întrebările legate de Deschiderea oficială a TM2023, aflăm în această …

Actualitate

Vrem un oraș curat în care se respectă legile! – MozaiQub

Terenul viran din spatele pieței Mehala din Timișoara, folosită ilegal de câțiva ani ca rampă de gunoi și ca pășune de câteva sute de oi, trezește instituțiile abilitate să aplice legea și să protejeze timișorenii.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru