Ziua Națională a Adopției

Dată

În fiecare an, în 2 iunie, este marcată Ziua Națională a Adopției. Proiectul de lege cu privire la instituirea acestei zile a fost iniţiat în aprilie 2013. Stabilirea unei Zile Naționale pentru Adopției are ca scop promovarea adopțiilor și propunerea de soluții pentru simplificarea procedurilor prin care copiii pot să își găsească o familie. Conform Oficiului Român pentru Adopții, procesul durează, în medie, în România, între un an și jumătate și 2 ani. În 10 județe, procentul de copii care pot fi adoptați este sub 1%.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Diagnoza facială – QubConcept

Ce știm despre pielea noastră? De ce este important s aflăm starea de sănătate a pielii și ce produse să alegem pentru îngrijire, aflăm în această seară, la Qub Concept de la Simona Andronovici.

Actualitate

Epilepsia-o boală, nu un stigmat – Rețeta Compensată

Epilepsia este o boală misterioasă ale cărei cauze nu sunt complet elucidate.

Actualitate

Produs în Banat – QubArena

Preocuparea pentru binele comunității capătă încet, încet alte dimensiuni. Oamenii încep sa înțeleagă de ce este nevoie să ne implicăm , să cerem și să fim uniți. Vorbim despre toate acestea și despre mai multe la Qub Arena, cu Cătălin Tiuch, președintele GAL Timișoara.

Actualitate

1 Decembrie – Ziua Națională a României

Ziua Națională a României este marcată an de an în 1 Decembrie, iar această dată stabilită printr-o lege promulgată în 1990 amintește un moment important din istoria românilor, cel în care Marea Adunare de la Alba-Iulia a votat unirea Transilvaniei cu România în 1918.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru