Ziua mondială împotriva traficului de persoane

Dată

În fiecare an, în data de 30 iulie este marcată Ziua mondială împotriva traficului de persoane. Scopul acestei zile este de a spori gradul de conştientizare a situaţiei victimelor şi de a promova protecţia drepturilor lor. Traficul de persoane reprezintă o infracţiune prin care sunt exploataţi copii, femei şi bărbaţi în diferite scopuri, inclusiv muncă forţată şi prostituție.
În 2010, Adunarea Generală a ONU a adoptat Planul Global de acţiune pentru combatere a acestui flagel, îndemnând guvernele din întreaga lume să adopte măsuri coerente şi coordonate. Planul prevede integrarea luptei împotriva traficului de fiinţe umane în programele mari ale ONU, pentru a stimula dezvoltarea şi consolidarea securităţii în întreaga lume.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Embargo Fest, tot mai aproape – VOX

Cea de-a treia ediție a Embargo Fest va avea loc în perioada 12-14 august, la Recaș, în locația Două Dealuri.

Actualitate

Embargo Fest 2022

Qub TV te invită la Embargo Fest între 12-14 august!

Actualitate

Centura feroviară a Timișoarei – VOX

Trei firme și asocieri de firme doresc să facă studiul de fezabilitate pentru realizarea unei centuri feroviare a Timișoarei.

Actualitate

Prețurile petrolului, la cele mai reduse niveluri – VOX

Preţurile petrolului au scăzut la cele mai reduse niveluri din ultimele şase luni, după date din SUA care au arătat că stocurile de ţiţei şi benzină au crescut în mod neaşteptat săptămâna trecută.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru