Ziua mondială a siguranței alimentare

Dată

Ziua mondială a siguranţei alimentare este marcată anual în 7 iunie pentru a atrage atenţia, a inspira acţiuni şi a ajuta la prevenirea, detectarea şi gestionarea riscurilor alimentare. Tema din acest an este “Salvează mâncare astăzi, pentru un mâine sănătos”. În anul 2020, Organizaţia Mondială a Sănătăţii a adoptat o decizie referitoare la consolidarea eforturilor cu privire la siguranţa alimentelor pentru a reduce povara bolilor de origine alimentară. Păstrarea alimentelor în siguranţă este un proces complex care începe la fermă şi se încheie cu consumatorul. Prin Ziua Mondială a Siguranţei Alimentare, OMS lucrează la integrarea siguranţei alimentare în agenda publică şi la reducerea poverii bolilor de origine alimentară la nivel global.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Jurnalul Qub – 15 octombrie 2021

Titlurile zilei: Nevoie de sânge la Timișoara, Noul regulament al locurilor de parcare, Vaccinarea antigripală, întârzie să înceapă, Certificatul verde devine obligatoriu în Italia.

Politică & Administrație

Lucrări de reabilitare scoase la licitație

Lucrări de reabilitare scoase la licitație de către Universitatea de Medicină și Farmacie din Craiova.

Sănătate & Sport

Vaccinarea antigripală întârzie să înceapă

Campania gratuită de vaccinare împotriva gripei sezoniere trebuia să înceapă de cel puțin 2 săptămâni

Sănătate & Sport

Tot mai mulți români consumă droguri

Numărul românilor care consumă droguri continuă să crească, ajugand la apoximativ un milion.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru