Ziua internațională a medicului de familie – Știrile Qub

Dată

Astăzi, de Ziua Internaţională a Medicului de Familie, îi sărbătorim pe acei oameni care sunt mereu aproape de familiile noastre, cu profesionalism, răbdare şi înţelegere, pe specialiştii care fac îngrijirii medicale la nivel mondial. Cu această ocazie doctorul Iacob Mihai, președintele Societății Medicilor de Familie din județul Timiș le mulțumește medicilor de familie ca au fost la datorie în orice fel de condiții și că au demonstrat caracterul vocațional al specialității lor. El îi așteaptă pe medicii din Timiș să formeze o echipă care sa participe la dezvoltarea unor noi proiecte pregătite special pentru îmbunătățirea condițiilor de practica în medicina de familie.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Cum a ajuns Euroins la faliment? – MozaiQub

Euroins este cea mai mare societate de asigurări RCA din România, dar și cea mai reclamată, dată în judecată și sancționată dintre ele.

Actualitate

Oamenii Naturii – QubArena

Faptele bune și energia pozitivă sunt cele care ne antrenează să clădim viitorul generațiilor viitoare. Un astfel de model este Iosif Martinescu, coordonatorul asociației Verde de Banat, invitatul Corinei Gluhovschi la QubArena din această seară.

Rata șomajului în vestul țării – MozaiQub

Rata şomajului în luna ianuarie 2023 a fost de 5,6%, valoare egală cu cea înregistrată în luna decembrie 2022, arată datele Institutului Național de Statistică.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru