Urmează stelele cetății Deva!

Dată

Cea de-a 38-a ediție a Festivalului Concurs Național de Muzică Pop „Stelele Cetății” va avea loc în zilele de 6 și 7 noiembrie 2021. Evenimentul se va desfășura în sala mare a Centrului Cultural „Drăgan Muntean” Deva, unde tineri interpreți cu vârste între 15 și 25 de ani își vor prezenta talentele interpretative. La etapa finală, care va debuta sâmbătă, 6 noiembrie, vor fi prezenți 15 tineri din cei 40 care au fost înscriși la preselecții. Duminică, 7 noiembrie, în cadrul Galei Laureaților, va avea loc un recital susținut de Victor Socaciu, Mircea Vintilă și Ducu Bertzi. Intrarea la eveniment se face pe baza invitațiilor care pot fi ridicate de la Centrul Cultural, de luni până vineri, între orele 9:00 – 16:00. Accesul la spectacol este permis doar pentru persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului Sars-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete și respectiv persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul Sars-CoV-2. Participanții trebuie să poarte masca de protecție pe toată durata evenimentului. Accesul în sala de spectacol se va face în limita a 30% din capacitatea maximă a spațiului.

Sursă foto: replicahd.ro

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Pericolele gripei aviare și ale pestei porcine – MozaiQub

Cazurile de gripă aviară au înregistrat o creștere explozivă încă de la începutul anului 2023, răspândindu-se în tot mai multe colțuri ale globului.

Actualitate

Timișoara 2023 – QubArena

Despre ce evenimente vom avea în Timișoara anul acesta, dar și răspunsuri la multe dintre întrebările legate de Deschiderea oficială a TM2023, aflăm în această …

Actualitate

Vrem un oraș curat în care se respectă legile! – MozaiQub

Terenul viran din spatele pieței Mehala din Timișoara, folosită ilegal de câțiva ani ca rampă de gunoi și ca pășune de câteva sute de oi, trezește instituțiile abilitate să aplice legea și să protejeze timișorenii.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru