Urmează stelele cetății Deva!

Dată

Cea de-a 38-a ediție a Festivalului Concurs Național de Muzică Pop „Stelele Cetății” va avea loc în zilele de 6 și 7 noiembrie 2021. Evenimentul se va desfășura în sala mare a Centrului Cultural „Drăgan Muntean” Deva, unde tineri interpreți cu vârste între 15 și 25 de ani își vor prezenta talentele interpretative. La etapa finală, care va debuta sâmbătă, 6 noiembrie, vor fi prezenți 15 tineri din cei 40 care au fost înscriși la preselecții. Duminică, 7 noiembrie, în cadrul Galei Laureaților, va avea loc un recital susținut de Victor Socaciu, Mircea Vintilă și Ducu Bertzi. Intrarea la eveniment se face pe baza invitațiilor care pot fi ridicate de la Centrul Cultural, de luni până vineri, între orele 9:00 – 16:00. Accesul la spectacol este permis doar pentru persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului Sars-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete și respectiv persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul Sars-CoV-2. Participanții trebuie să poarte masca de protecție pe toată durata evenimentului. Accesul în sala de spectacol se va face în limita a 30% din capacitatea maximă a spațiului.

Sursă foto: replicahd.ro

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Autostrada Lugoj-Deva, mai are de așteptat – VOX

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a anuntatcă a încheiat, procesul de evaluare a ofertelor depuse pentru „Proiectare și execuție lucrări pentru obiectivul major de investiții: Autostrada Lugoj –Deva, intre Margina și Holdea.

Actualitate

Epidemiile în istorie – Marea Ciumă – MozaiQub

De milenii, omenirea luptă cu un duşman invizibil. Alături de catastrofe naturale, foamete şi războaie, micile vietăţi microscopice au punctat în paginile de istorie, devastând teritorii întinse şi punând în pericol existenţa unor popoare

Actualitate

Noi reglementări pentru consumatori – VOX

ANPC a stabilit modalitățile de aducere la cunoștința consumatorilor a informațiilor referitoare la produsele finite sau mâncărurile preparate oferite spre comercializare consumatorului, pentru consumul pe loc sau la domiciliu, de către unitățile de restaurație colectivă.

Actualitate

Cum ne incalzim in siguranta iarna aceasta? – QubArena

Sezonul rece, lantul de scumpiri, intreruperile furnizarii de agent termic sunt factori determinanti pentru cautarea solutiilor mai putin costisitoare, dar de cele mai multe ori periculoase.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru