Timișul în sărbătoare

Dată

Patru zile de concerte, tururi, expoziții și activități pentru copii vor fi organizate cu ocazia Zilei Timișului, care va fi în 28 iulie. Peste 40 de evenimente culturale vor avea loc începând din această duminică, 25 iulie, în peste 10 locații din Timișoara. Timișenii se vor putea bucura de spectacole pentru copii, ateliere de gastronomie, meșteșuguri, standuri de tururi virtuale, ateliere de muzică, dans și actorie pentru cei mici și concerte în aceste 4 zile. Ziua Județului este sărbătorită în fiecare an în 28 iulie, începând cu 2016 și marchează instaurarea administrației românești în județul Timiș-Torontal, în 28 iulie 1919. Programul și lista cu evenimente se pot găsi pe site-ul Primăriei Timișoara.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Machu Picchu, povestea unui oraş pierdut – MozaiQub

În 24 iulie 1911, a fost redescoperit Machu Picchu, „oraşul pierdut al incaşilor”, de către arheologul american Hiram Bingham.

Actualitate

Ştefan Luchian: pictorul sufletului românesc – MozaiQub

Astăzi, 28 iunie, se împlinesc 106 de ani de la trecerea le cele veşnice a pictorului Ştefan Luchian, remarcabil reprezentant al artei moderne româneşti.

Actualitate

Seceta şi recolta din România – VOX

Seceta cauzată de temperaturile neobișnuit de mari afectează recolta din România.

Actualitate

Cele mai mici preţuri la carburanţi – VOX

La finalul acestei săptămâni, adică de la 1 iulie, se anunță ieftiniri ale carburanților. Executivul a anunțat un minus de 50 de bani atât la benzină, cât și la motorină, care ar urma să se aplice direct la pompă, cu toate acestea, preţul carburanţilor rămâne unul ridicat.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru