Timișul în sărbătoare

Dată

Patru zile de concerte, tururi, expoziții și activități pentru copii vor fi organizate cu ocazia Zilei Timișului, care va fi în 28 iulie. Peste 40 de evenimente culturale vor avea loc începând din această duminică, 25 iulie, în peste 10 locații din Timișoara. Timișenii se vor putea bucura de spectacole pentru copii, ateliere de gastronomie, meșteșuguri, standuri de tururi virtuale, ateliere de muzică, dans și actorie pentru cei mici și concerte în aceste 4 zile. Ziua Județului este sărbătorită în fiecare an în 28 iulie, începând cu 2016 și marchează instaurarea administrației românești în județul Timiș-Torontal, în 28 iulie 1919. Programul și lista cu evenimente se pot găsi pe site-ul Primăriei Timișoara.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Jurnalul Qub – 27 iulie 2021

Titurie zilei: Pandemia la zi, Masca de protecție rămâne obligatorie, Primele rezultate ale concursului de titularizare, Angajații Termocentralei Mintia sunt șomeri.

QubArena

Povestea Flight Festival – QubArena

Flight Festival este un proiect curajos, care atrage în fiecare an tot mai mulți participanți si care unește comunitatea în diversitatea ei. Flight Festival, o initiativa care ne demonstrează că Timișoara este Capitală Culturală de ani și ani datorită oamenilor care conduc instituțiile culturale din oraș, si acelor care organizeaza proiecte de anvergură frumoase, cu public buneros. Lipseşte cu desăvârșire interesul pentru unirea acestor forțe. Despre ce presupune munca din spatele spectacolelor, despre programul ediției 2021 vorbesc în această seară Corina Gluhovschi și Vlad Garboni, director artistic al Flight Festival.

Sănătate & Sport

Pandemia a dublat fenomenul singurătății

Fenomenul singurătății a crescut alarmant în Uniunea Europeană, în primele luni ale pandemiei de Covid-19.

Economie & Finanțe & Piața muncii

Noi proiecte europene transfrontaliere

Noi proiecte de cooperare transfrontalieră au fost atrase prin programe de finanțare europeană pentru perioada 2021-2027.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru