Timișorenii, așteptați la Târgul de Crăciun

Dată

Cu doar câteva zile înainte de marea deschidere a Târgului de Crăciun de la Timișoara, Primăria anunță noi schimbări. În cea mai mare parte a târgului, accesul se va face doar în baza Certificatului Verde. Astfel, în Piața Operei și în Piața Libertății, oamenii vor trebui să prezinte documentul, inclusiv pentru a pătrunde în zona patinoarului. Pe strada Mărășești, unde vor fi amplasate standurile cu mâncare, nu va exista o persoană desemnată de primărie pentru verificarea certificatelor, această obligație revenind fiecărui comerciant. Târgul de Crăciun de la Timișoara se va deschide miercuri, 1 decembrie, și se va desfășura până în 15 ianuarie 2022. În prima zi, vor urca pe scenă soliștii Olguța Berbec, Angelica Flutur, Răzvan Rădos, formația Timișul și TM Groove. Spectacolele vor continua, cu excepția zilei de 17 decembrie, când va fi doliu național. Iluminatul festiv va fi aprins de Ziua Națională a României, la ora 18.00.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Zilele Culturale Maghiare din Timișoara – Povești cu cântec

Cea de-a opta ediție a Zilelor Culturale Maghiare din Timișoara a avut parte de un program divers, care s-a întins pe o perioadă a cinci zile. Gala de deschidere a evenimentului organizat de Asociația Bastion-Varbastya a avut loc la Teatrul Național și a cuprins pe lângă discursurile de bun venit și spectacolul „Poruncile”.

Actualitate

Constantin Brâncuși , prezent și prin Teatru și Carte la TimCultura 2023 – VOX

Ediția a IV-a a SUNLIGHT THEATRE, festival de teatru și artele spectacolului, care a început în luna martie și se va termina în luna noiembrie, aduce un eveniment prezent prin teatru și carte despre Constantin Brâncuși, la Timișoara

Actualitate

România este anul acesta în top 5 țări din Europa cu cele mai multe zile fără școală – VOX

România, cu 120 de zile libere – vacanțe, sărbători, punți – în anul școlar 2023-2024, figurează și anul acesta în top 5 al țărilor europene cu cele mai multe zile de vacanță

Actualitate

Cea mai mare expoziție Constantin Brâncuși din ultimii 50 de ani în România, în premieră, la Timișoara – MozaiQub

Cea mai importantă expoziție dedicată sculptorului Constantin Brâncuși în ultima jumătate de secol, în România, se deschide publicului la Timișoara sâmbătă, 30 septembrie.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru