Timișorenii, așteptați la Târgul de Crăciun

Dată

Cu doar câteva zile înainte de marea deschidere a Târgului de Crăciun de la Timișoara, Primăria anunță noi schimbări. În cea mai mare parte a târgului, accesul se va face doar în baza Certificatului Verde. Astfel, în Piața Operei și în Piața Libertății, oamenii vor trebui să prezinte documentul, inclusiv pentru a pătrunde în zona patinoarului. Pe strada Mărășești, unde vor fi amplasate standurile cu mâncare, nu va exista o persoană desemnată de primărie pentru verificarea certificatelor, această obligație revenind fiecărui comerciant. Târgul de Crăciun de la Timișoara se va deschide miercuri, 1 decembrie, și se va desfășura până în 15 ianuarie 2022. În prima zi, vor urca pe scenă soliștii Olguța Berbec, Angelica Flutur, Răzvan Rădos, formația Timișul și TM Groove. Spectacolele vor continua, cu excepția zilei de 17 decembrie, când va fi doliu național. Iluminatul festiv va fi aprins de Ziua Națională a României, la ora 18.00.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Phoenix povestea – QubArena

Filmul Phoenix povestea are loc în 7 decembrie, la Cinema Victoria. Vorbim în această seară, de la ora 19:00, cu Nicolae Covaci, liderul formației Phoenix și Cristian Nema, regizor.

Actualitate

Diagnoza facială – QubConcept

Ce știm despre pielea noastră? De ce este important s aflăm starea de sănătate a pielii și ce produse să alegem pentru îngrijire, aflăm în această seară, la Qub Concept de la Simona Andronovici.

Actualitate

Epilepsia-o boală, nu un stigmat – Rețeta Compensată

Epilepsia este o boală misterioasă ale cărei cauze nu sunt complet elucidate.

Actualitate

Produs în Banat – QubArena

Preocuparea pentru binele comunității capătă încet, încet alte dimensiuni. Oamenii încep sa înțeleagă de ce este nevoie să ne implicăm , să cerem și să fim uniți. Vorbim despre toate acestea și despre mai multe la Qub Arena, cu Cătălin Tiuch, președintele GAL Timișoara.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru