Târgul Apicol din Ghiroda

Dată

Primăria Ghiroda organizează cea de-a XI-a ediție a Târgului Apicol în data de 12-13 martie. Este un eveniment de mare importanță pentru comunitatea din Ghiroda, dar și pentru apicultorii și comercianții din toate regiunile țării. „După ce anul trecut a absentat din peisajul evenimentelor culturale, Târgul Apicol se întoarce în curtea Căminului Cultural din Ghiroda. Publicul va putea alege dintr-o varietate largă de produse specifice din miere, de la apicultori veniți din toate regiunile țării”, transmit organizatorii. În cele două zile de târg sunt pregătite spectacole și momente artistice, iar copiii vor putea participa la ateliere de pictură și desen. Producătorii și comercianții din domeniu își pot exprima intenția de a participa la târg, la adresa de email targulapicolghiroda@yahoo.com. Accesul în interiorul târgului se va permite doar pe baza certificatului verde, iar participarea se va face cu respectarea tuturor măsurilor de prevenire a răspândirii Covid-19.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Colterm, o problemă fără soluții – QubArena

O nouă amendă primită de Colterm pune presiune pe bugetul Timișoarei. Dezbatem în această seară problemele fără sfârșit ale societății de termoficare cu economistul Cristian Amza, administrator special al Coltermului, avocata Roxana Iliescu, consilier local Pro România și economistul Dan Diaconu, consilier PNL.

Actualitate

Recensământul populației, 2022 – MozaiQub

Autoritățile au decis modificarea calendarului Recensământului Populației și Locuințelor din România. Astfel, perioada în care românii se pot autorecenza a fost prelungită până în 27 mai 2022, inclusiv.

Actualitate

Ce trebuie să facă gospodarii în luna mai – MozaiQub

Odată ajunşi în luna mai în grădină, marele gând care ne vine în minte este faptul că vara este pe drum. În umătorul material veţi afla cum să vă pregătiţi livada, grădina de legume sau cea de flori pentru lunile călduroase şi însorite.

Actualitate

Un nou și inovativ centru cultural la Timișoara – VOX

Timișoara va oferi mediului cultural, dar și celui universitar, o premieră, un loc unde artiștii și oamenii de știință să poată să lucreze împreună. Fosta cantină 1 MV al Universității Politehnica va deveni spațiu expozițional pentru artă modernă, dar și un loc unde se vor purta discuții din mediul academic.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru