Tabără de creație la Runcu

Dată

Studenții de la Universitatea din Craiova vor participa la Tabăra de creație ”Iosif Keber – contexte literare și artistice contemporane” de la Runcu în perioada 27 – 31 iulie. Obiectivele acestei tabere sunt promovarea patrimoniului cultural gorjean, realizarea unui album de prezentare a moștenirii artistice a lui Iosif Keber și a Filialei de Artă a Bibliotecii Județene ”Christian Tell” Gorj, precum și promovarea tinerilor creatori din domeniul literaturii și artelor plastice. Participanții, studenți în anul II la Universitatea din Craiova, Facultatea de Teologie Ortodoxă, domeniile ”Artă plastică” și ”Artă sacră”, și la Facultatea de Litere vor fi îndrumați în tabără de către conferențiarul universitar doctor, Vasile Fuiorea și de lectorul universitar doctor, Petrișor Militaru.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Șoferii prinși sub influența drogurilor sau a alcoolului nu vor mai putea conduce – VOX

Șoferii prinși sub influența drogurilor sau a alcoolului nu vor mai putea conduce o perioadă de până la 10 ani, conform unui proiect de lege depus de parlamentarul Robert Cazanciuc.

Actualitate

Peste 4.000 permise de ședere, emise în județul Timiș – VOX

Aproximativ 4000 permise de ședere pentru diferite scopuri și peste 1200 de avize de angajare în muncă au fost emise de polițiștii de imigrări din Timiș în primele opt luni ale acestui an.

Actualitate

Produsele cosmetice – benefice sau nocive? – MozaiQub

În ziua de astăzi, machiajul este un element esențial în completarea ținutei de zi cu zi, fie că vorbim doar despre folosirea unui ruj discret, a unui rimel, până la nelipsita cremă de față sau deodorant sau parfum, însă multitudinea de produse disponibile de pe piață, poate îngreuna alegerile atunci când vine vorba despre alegerea unui produs în defavoarea altuia.

Actualitate

De vorbă cu Radu Almășan – Povești cu cântec

Pentru melomanii pasionați de muzica autohtonă, numele lui Radu Almășan este bine-cunoscut.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru