Start la Turul Ciclist al României 2021

Dată

Prima etapă a Turului Ciclist al României 2021 a început la Timișoara, cu plecarea de pe Stadionul Dan Păltinișanu. Cicliștii care vor avea de parcurs traseul Timișoara – Deva, vor trece prin localitățile Albina, Racovița, Lugoj, Jena, Iaz, Valea Bistrei, Bucova, Sarmisegetuza, Hațeg, Hunedoara și Cristur. Cicliștii sunt așteptați să treacă linia de finish al primei etape astăzi, în jurul orei 17:00, pe bulevardul 22 Decembrie din Deva. Etapa cu numărul 2 a Turului Ciclist va continua pe traseul Deva – Păltiniș joi, 2 septembrie. Aceștia vor trece linia de start la ora 12:00 și vor atinge linia de finish în jurul orei 16:30. Turul Ciclist al României se încheie duminică, 5 septembrie, cu etapa a 5 -a, desfășurată în municipiul București.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Descoperim oameni și fapte frumoase – QubArena

Oamenii cărora le pasă sunt lângă noi și ne propunem să îi descoperim și să vorbim cu si despre ei.

Actualitate

A X-a ediție a salonului de carte Bookfest Timișoara – MozaiQub

Cea de-a X-a ediție a Salonului de Carte Bookfest Timișoara a adus la Centrul Regional de Afaceri, cele mai bune cărți ale momentului.

Actualitate

Doliu în muzica populară. A murit artistul Tiberiu Ceia – VOX

Tiberiu Ceia, artistul care reprezenta cu mândrie Banatul, a murit la 29 martie, la vârsta de 82 de ani. Artistul a trăit toată viaţa cu drag de folclor și de scenă.

Actualitate

Când consultăm medicul alergolog? – Rețeta Compensată

Într-o lume în care stresul cotidian și poluarea se intersectează tot mai des cu sisteme imunitare din ce în ce mai slăbite, numărul persoanelor afectate de diverse tipuri de alergii se află într-o continuă creștere.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru