Start la Turul Ciclist al României 2021

Dată

Prima etapă a Turului Ciclist al României 2021 a început la Timișoara, cu plecarea de pe Stadionul Dan Păltinișanu. Cicliștii care vor avea de parcurs traseul Timișoara – Deva, vor trece prin localitățile Albina, Racovița, Lugoj, Jena, Iaz, Valea Bistrei, Bucova, Sarmisegetuza, Hațeg, Hunedoara și Cristur. Cicliștii sunt așteptați să treacă linia de finish al primei etape astăzi, în jurul orei 17:00, pe bulevardul 22 Decembrie din Deva. Etapa cu numărul 2 a Turului Ciclist va continua pe traseul Deva – Păltiniș joi, 2 septembrie. Aceștia vor trece linia de start la ora 12:00 și vor atinge linia de finish în jurul orei 16:30. Turul Ciclist al României se încheie duminică, 5 septembrie, cu etapa a 5 -a, desfășurată în municipiul București.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Investițiile în infrastructură, promise în continuare – VOX

„România are nevoie de investiții în infrastructură mai ales acum când ne confruntăm cu probleme foarte mari”, susţine Sorin Grindeanu, Ministrul Transporturilor.

Actualitate

Online VS Offline – MozaiQub

Guvernul a aprobat o ordonanță de urgență care legalizează cursurile online în universități.
Din toamna acestui an, universitățile pot preda online legal, după ce agenția responsabilă cu standardele în învățământul superior, ARACIS, va elabora standardele necesare.

Actualitate

Cuptorul cu microunde – dăunator sau nu? – MozaiQub

În prezent în aproape orice bucătărie modernă, cuptorul cu microunde a reuşit să uşureze substanţial treaba gospodinelor, lăsându-le suficient timp liber şi pentru alte activităţi decât cele culinare. Totuşi, în ultimii ani, în jurul lui planează o mulţime de controverse legate de modul în care ne-ar putea afecta sănătatea: este sau nu periculos cuptorul cu microunde?

Actualitate

Nereguli în restaurantele timişorene – VOX

Un restaurant din Piața Victoriei din Timișoara a fost închis temporar de inspectorii OPC, după ce, în urma unui control, au fost descoperite grave nereguli care pun în pericol sănătatea consumatorilor.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru