Start la Turul Ciclist al României 2021

Dată

Prima etapă a Turului Ciclist al României 2021 a început la Timișoara, cu plecarea de pe Stadionul Dan Păltinișanu. Cicliștii care vor avea de parcurs traseul Timișoara – Deva, vor trece prin localitățile Albina, Racovița, Lugoj, Jena, Iaz, Valea Bistrei, Bucova, Sarmisegetuza, Hațeg, Hunedoara și Cristur. Cicliștii sunt așteptați să treacă linia de finish al primei etape astăzi, în jurul orei 17:00, pe bulevardul 22 Decembrie din Deva. Etapa cu numărul 2 a Turului Ciclist va continua pe traseul Deva – Păltiniș joi, 2 septembrie. Aceștia vor trece linia de start la ora 12:00 și vor atinge linia de finish în jurul orei 16:30. Turul Ciclist al României se încheie duminică, 5 septembrie, cu etapa a 5 -a, desfășurată în municipiul București.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Phoenix povestea – QubArena

Filmul Phoenix povestea are loc în 7 decembrie, la Cinema Victoria. Vorbim în această seară, de la ora 19:00, cu Nicolae Covaci, liderul formației Phoenix și Cristian Nema, regizor.

Actualitate

Diagnoza facială – QubConcept

Ce știm despre pielea noastră? De ce este important s aflăm starea de sănătate a pielii și ce produse să alegem pentru îngrijire, aflăm în această seară, la Qub Concept de la Simona Andronovici.

Actualitate

Epilepsia-o boală, nu un stigmat – Rețeta Compensată

Epilepsia este o boală misterioasă ale cărei cauze nu sunt complet elucidate.

Actualitate

Produs în Banat – QubArena

Preocuparea pentru binele comunității capătă încet, încet alte dimensiuni. Oamenii încep sa înțeleagă de ce este nevoie să ne implicăm , să cerem și să fim uniți. Vorbim despre toate acestea și despre mai multe la Qub Arena, cu Cătălin Tiuch, președintele GAL Timișoara.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru