Spectacol cu actori surzi

Dată

Asociaţia Solidart promovează conceptul de incluziune socială prin artă și lansează proiectul „Teatru surd”. Este primul proiect de acest fel din Timişoara, care le oferă tinerilor cu deficienţe de auz posibilitatea de a juca pe scenă, iar iubitorilor de teatru din oraş, ocazia de a descoperi poveşti fascinante ale acestor artişti. Proiectul este finanţat prin programul Timotion. Spectacolul din cadrul proiectului, „La început a fost tăcere”, va fi organizat în toamna acestui an, la Teatrul Basca. Organizatorii îi vor cunoaşte, mai întâi, pe actori, 10 tineri din cadrul Centrului Şcolar pentru Educaţie Incluzivă „Constantin Pufan” Timişoara şi de la Liceul Tehnologic Special „Gheorghe Atanasiu”. Le vor afla poveştile, iar dramaturgul Andrei Ursu va susţine câteva ateliere de teatru şi de story-telling cu cei care vor deveni actori în spectacol, apoi va scrie piesa de teatru. Spectacolul va avea trei reprezentanţii. Organizatorii Timotion, eveniment umanitar cu implicarea alergătorilor şi pasionaţilor de mers cu bicicleta, au inclus proiectul pe lista beneficiarilor la ediţia 2021.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

MozaiQub

Cum încep cursurile la USAMVB Timișoara și la Universitatea din Craiova? – MozaiQub

Situaţia începerii anului universitar pentru studenţii Universităţii din Craiova rămâne, încă, una neclară, deciziile de organizare şi desfăşurare a cursurilor urmând a fi discutate pe parcursul zilei de astăzi, într-o şedinţă a conducerii

MozaiQub

Cum încep cursurile la Universitatea de Vest Timișoara? – MozaiQub

Universitatea de Vest din Timișoara îi așteaptă pe studenți în noul an universitar de luni, 27 septembrie. Pentru studenții din cadrul facultăților de la Universitatea de Vest cursurile încep diferit. Unii dintre ei vor merge fizic la cursuri, alții le vor susține online.

MozaiQub

Cum încep cursurile la Universitatea Politehinica Timișoara? – MozaiQub

Universitatea Politehnica Timișoara își deschide porțile pentru studenți luni, 27 septembrie. Creșterea numărului de cazuri la nivelul Timișoarei și noile restricții impuse de autorități i-a făcut pe studenți să se întrebe cum va începe noul an universitar.

Actualitate

Jurnalul Qub – 24 septembrie 2021

Titlurile zilei: Pandemia la zi, Angajații nevaccinați, testați la trei zile, Timișoara într-un program de guvernare participativă, Studenții timișoreni pot primi finanțări pentru deschiderea afacerilor

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru