Serbările Naționale de la Țebea

Dată

Manifestările patriotice organizate cu ocazia comemorării lui Avram Iancu se vor desfășura în 12 septembrie în condiții deosebite, din cauza pandemiei de Covid-19. Anul acesta se împlinesc 149 de ani de la moartea acestuia, iar evenimentul va fi marcat prin Serbările Naționale de la Țebea, desfășurate anual. Evenimentul va avea loc în incinta Bisericii cu Tricolor din Panteonul Moților Țebea, la mormântul Crăișorului. Ceremonialul va include o slujbă religioasă oficiată la mormântul lui Avram Iancu și depuneri de coroane de flori din partea autorităților și a partidelor politice. La fel ca și anul trecut, spectacolul folcloric este anulat, comerțul interzis, iar programul este unul restrâns din cauza pandemiei.

sursă foto: ziarullumina.ro

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Autostrada Lugoj-Deva, mai are de așteptat – VOX

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a anuntatcă a încheiat, procesul de evaluare a ofertelor depuse pentru „Proiectare și execuție lucrări pentru obiectivul major de investiții: Autostrada Lugoj –Deva, intre Margina și Holdea.

Actualitate

Epidemiile în istorie – Marea Ciumă – MozaiQub

De milenii, omenirea luptă cu un duşman invizibil. Alături de catastrofe naturale, foamete şi războaie, micile vietăţi microscopice au punctat în paginile de istorie, devastând teritorii întinse şi punând în pericol existenţa unor popoare

Actualitate

Noi reglementări pentru consumatori – VOX

ANPC a stabilit modalitățile de aducere la cunoștința consumatorilor a informațiilor referitoare la produsele finite sau mâncărurile preparate oferite spre comercializare consumatorului, pentru consumul pe loc sau la domiciliu, de către unitățile de restaurație colectivă.

Actualitate

Cum ne incalzim in siguranta iarna aceasta? – QubArena

Sezonul rece, lantul de scumpiri, intreruperile furnizarii de agent termic sunt factori determinanti pentru cautarea solutiilor mai putin costisitoare, dar de cele mai multe ori periculoase.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru