Reciclezi? Primești transport gratuit

Dată

Caravana „Schimbă PET-ul cu biletul” ajunge și la Timișoara în 1 octombrie, în intervalul 8:00 – 16:00. Localnicii timișoreni pot recicla 5 peturi în schimbul unui bilet de călătorie pentru transportul în comun. Cei interesați trebuie să aducă cinci deșeuri, fie peturi, doze de aluminiu sau sticlă și să le depună în aparatele de colectare din parcările unor supermarketuri. Automatele vor elibera un cupon în baza căruia se poate primi biletul pentru mijloacele de transport în comun ce poate fi folosit pentru două călătorii. Campania face parte din programul „Acționăm pentru Ape” și din programul național Vinerea Verde, inițiat de Ministerul Mediului, o inițiativă care are scopul de a reduce poluarea cauzată de transportul cu mașinile personale în marile orașe. Până în prezent, peste 2.300 kg de deșeuri s-au strâns în cele șase ediții desfășurate la Constanța și în ediția de la Craiova.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

România nu a intrat în Spațiul Schengen – MozaiQub

România, care așteaptă intrarea în Schengen de 11 ani, nu intră în spațiul european de liberă circulație nici de această dată, deși a avut sprijinul a 26 de state membre ale UE.

Actualitate

Premiera filmului „Phoenix – Povestea”- MozaiQub

Premiera filmului „Phoenix – Povestea” a avut loc la Timișoara, la Cinema Victoria, în prezența unui public numeros.

Actualitate

Casa lui Moș Crăciun – VOX

Casa lui Moș Crăciun s-a deschis în Parcul Central din Dumbrăvița. Cu multă bucurie și emoție, copiii l-au întâmpinat pe Moș Crăciun și s-au bucurat de prezența lui.

Actualitate

Epilepsia- o boală, nu un stigmat – Rețeta Compensată

Epilepsia nu este o raritate în România. De altfel, statisticile arată că nici mai mult, nici mai puţin de jumătate de milion de români sunt afectaţi de această boală a creierului.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru