Reciclezi? Primești transport gratuit

Dată

Caravana „Schimbă PET-ul cu biletul” ajunge și la Timișoara în 1 octombrie, în intervalul 8:00 – 16:00. Localnicii timișoreni pot recicla 5 peturi în schimbul unui bilet de călătorie pentru transportul în comun. Cei interesați trebuie să aducă cinci deșeuri, fie peturi, doze de aluminiu sau sticlă și să le depună în aparatele de colectare din parcările unor supermarketuri. Automatele vor elibera un cupon în baza căruia se poate primi biletul pentru mijloacele de transport în comun ce poate fi folosit pentru două călătorii. Campania face parte din programul „Acționăm pentru Ape” și din programul național Vinerea Verde, inițiat de Ministerul Mediului, o inițiativă care are scopul de a reduce poluarea cauzată de transportul cu mașinile personale în marile orașe. Până în prezent, peste 2.300 kg de deșeuri s-au strâns în cele șase ediții desfășurate la Constanța și în ediția de la Craiova.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Rusaliile: Semnificație, tradiție și obiceiuri – MozaiQub

Pogorârea Duhului Sfânt sau Rusaliile este sărbătoarea creștină care comemorează pogorârea Sfântului Spirit asupra ucenicilor lui Hristos și se celebrează anual la 50 de zile după Înviere.

Actualitate

Primăria Timișoara lansează un nou concurs pentru ocuparea unor posturi vacante – VOX

Primăria Timișoara organizează un concurs de recrutare, cu proba scrisă în 4 iulie, pentru ocuparea pe durată nedeterminată a 7 funcții publice de execuție vacante din cadrul Aparatului de Specialitate al Primarului orașului.

Actualitate

Are nevoie jurnalismul de legislație proprie?

De ce avem nevoie de legi bune? Despre legea presei vorbesc la Dialogurile Qub, avocat Luminița Țundrea și Corina Gluhovschi, director QUBTV

Actualitate

S-a încheiat prima etapă a proiectului „Unitate în diversitate- basme românești și africane” – VOX

Cultura și educația sunt factori decisivi pentru dezvoltarea unei comunități, iar dialogul dintre cele două poate contribui la combaterea discriminării și creșterea coeziunii sociale.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru