Reciclezi? Primești transport gratuit

Dată

Caravana „Schimbă PET-ul cu biletul” ajunge și la Timișoara în 1 octombrie, în intervalul 8:00 – 16:00. Localnicii timișoreni pot recicla 5 peturi în schimbul unui bilet de călătorie pentru transportul în comun. Cei interesați trebuie să aducă cinci deșeuri, fie peturi, doze de aluminiu sau sticlă și să le depună în aparatele de colectare din parcările unor supermarketuri. Automatele vor elibera un cupon în baza căruia se poate primi biletul pentru mijloacele de transport în comun ce poate fi folosit pentru două călătorii. Campania face parte din programul „Acționăm pentru Ape” și din programul național Vinerea Verde, inițiat de Ministerul Mediului, o inițiativă care are scopul de a reduce poluarea cauzată de transportul cu mașinile personale în marile orașe. Până în prezent, peste 2.300 kg de deșeuri s-au strâns în cele șase ediții desfășurate la Constanța și în ediția de la Craiova.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Codru Festival 2022

Actualitate

Embargo Fest 2022

A treia ediție Embargo Fest între tradiție, bună organizare, artiști buni, public cald și forțele dezlănțuite ale naturii

Actualitate

Traseu de drumeție la marginea Timișoarei – VOX

„Tărâmul aventurilor” a fost amenajat lângă Timișoara, cel mai mare traseu cu obstacole din țară, cu o lungime de peste 3.000 pași.

Actualitate

Venituri salariale pentru mamele în concediu de maternitate

Mamele aflate in concediu pentru creşterea copilului pot obţine venituri de natură salarială pe perioada concediului cu condiţia ca aceste venituri să nu depăşească 6250 de lei pe an, adica de 5 ori cuantumul minim al indemnizaţiei stabilit de legislaţia aplicabilă.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru