Parc de Crăciun la Muzeul Satului

Dată

Muzeul Satului din Timișoara se va transforma, în luna decembrie, pentru 20 de zile, într-un parc de Crăciun. Se pregătesc activități pentru familie și evenimente culturale precum recitarea poemelor, căsuțe tradiționale deschise pentru oaspeți, dar și colinde, muzică pop și demonstrații culinare. De asemenea, se va instala un patinoar, vor avea loc spectacole de teatru și ateliere de citit, pictură sau meșteșugărit. Potrivit reprezentanților Consiliului Județean Timiș participarea la evenimente este gratuită. În timpul săptămânii programul va începe la ora 17:00, iar în weekend va fi deschis pe durata întregii zile, cu respectarea normelor sanitare impuse.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Oamenii Naturii – QubArena

Faptele bune și energia pozitivă sunt cele care ne antrenează să clădim viitorul generațiilor viitoare. Un astfel de model este Iosif Martinescu, coordonatorul asociației Verde de Banat, invitatul Corinei Gluhovschi la QubArena din această seară.

Rata șomajului în vestul țării – MozaiQub

Rata şomajului în luna ianuarie 2023 a fost de 5,6%, valoare egală cu cea înregistrată în luna decembrie 2022, arată datele Institutului Național de Statistică.

Actualitate

Timișoara își decide prioritățile – VOX

Campania de bugetare participativă „Timişoara decide!”, ediția 2023, a intrat în linie dreaptă.

Actualitate

Aparatură nouă pentru chirurgia cataractei, la Arad – VOX

Un nou aparat pentru chirurgia cataractei funcționează în cadrul Compartimentului de Oftalmologie, de la Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru