Parc de Crăciun la Muzeul Satului

Dată

Muzeul Satului din Timișoara se va transforma, în luna decembrie, pentru 20 de zile, într-un parc de Crăciun. Se pregătesc activități pentru familie și evenimente culturale precum recitarea poemelor, căsuțe tradiționale deschise pentru oaspeți, dar și colinde, muzică pop și demonstrații culinare. De asemenea, se va instala un patinoar, vor avea loc spectacole de teatru și ateliere de citit, pictură sau meșteșugărit. Potrivit reprezentanților Consiliului Județean Timiș participarea la evenimente este gratuită. În timpul săptămânii programul va începe la ora 17:00, iar în weekend va fi deschis pe durata întregii zile, cu respectarea normelor sanitare impuse.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Jurnalul Qub – 26 noiembrie 2021

Titlurile zilei: Echipamente medicale pentru Spitalul Județean din Târgu Jiu, 29 noiembrie, zi liberă, Timișorenii, așteptați la Târgul de Crăciun.

QubArena

Despre povețe și cum ne raportăm la ele – QubArena

Despre solidaritate și implicare, despre importanța rugăciunii și cum să facem față vremurilor grele în care trăim, discutăm în această ediție QubArena Alături de Protopopul Protopopiatului Ortodox Timișoara, Părintele Zaharia Pereș.

MozaiQub

Ziua Clinicii Universitare Bega – MozaiQub

Maternitatea Bega din Timișoara a primit binecuvântarea Înalt Preasfințitului Ioan Mitropolitul Banatului.

Transporturi & Turism

Termen de valabilitate al pașaportului de vaccinare

Uniunea Europeană recomandă un termen de expirare de 9 luni a pașaportului de vaccinare, pentru toți cei care vor să călătorească în țările membre.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru