Parc de Crăciun la Muzeul Satului

Dată

Muzeul Satului din Timișoara se va transforma, în luna decembrie, pentru 20 de zile, într-un parc de Crăciun. Se pregătesc activități pentru familie și evenimente culturale precum recitarea poemelor, căsuțe tradiționale deschise pentru oaspeți, dar și colinde, muzică pop și demonstrații culinare. De asemenea, se va instala un patinoar, vor avea loc spectacole de teatru și ateliere de citit, pictură sau meșteșugărit. Potrivit reprezentanților Consiliului Județean Timiș participarea la evenimente este gratuită. În timpul săptămânii programul va începe la ora 17:00, iar în weekend va fi deschis pe durata întregii zile, cu respectarea normelor sanitare impuse.

DISTRIBUIE

Reclama ta aici

Reclama ta aici

Reclama ta aici

Actualitate

Miss & Mister Timișoara 2024

Competiția de Miss & Mister, precum și Miss & Mister Junior 2024 din data de 03.12.2023
Actualitate

1 Decembrie, la Hunedoara – MozaiQub

Ziua Națională a României va fi marcată la Hunedoara printr-o ceremonie specială și un spectacol folcloric. În același timp, se va da și startul distracțiilor
Actualitate

ATENȚIE! A apărut o nouă campanie de fraudă!-VoxQUB

Poșta Română anunță o nouă tentativă de fraudă prin intermediul SMS-urilor. Multe dintre victime nu au folosit niciodată serviciile Poștei.
Actualitate

Regal folcloric și paradă militară de Ziua Naţională la Craiova – MozaiQub

Craiovenii sunt așteptați vineri, 1 decembrie, să celebreze Ziua Națională a României, pe strada Alexandru Ioan Cuza, în fața Primăriei Craiova, la English Park.

Alte
știri