Parc de Crăciun la Muzeul Satului

Dată

Muzeul Satului din Timișoara se va transforma, în luna decembrie, pentru 20 de zile, într-un parc de Crăciun. Se pregătesc activități pentru familie și evenimente culturale precum recitarea poemelor, căsuțe tradiționale deschise pentru oaspeți, dar și colinde, muzică pop și demonstrații culinare. De asemenea, se va instala un patinoar, vor avea loc spectacole de teatru și ateliere de citit, pictură sau meșteșugărit. Potrivit reprezentanților Consiliului Județean Timiș participarea la evenimente este gratuită. În timpul săptămânii programul va începe la ora 17:00, iar în weekend va fi deschis pe durata întregii zile, cu respectarea normelor sanitare impuse.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Centru medical la Dudeștii Vechi – VOX

La Dudeștii Vechi are loc astăzi deschiderea oficială a Centrului Medical din localitate, finanțat prin Programul național de dezvoltare locală.

Actualitate

Atenție la caniculă!

Măsurile pe care trebuie să le cunoască atât angajații cat si angajatorii crează conditii de muncă optime, încredere reciprocă, dar și respectarea legilor.
Munca în condiții de caniculă este unul dintre exemple supuse atenției de către Dr. Flavius Cioca, Specialist medicina muncii

Actualitate

Acces online pentru contractele de muncă – VOX

Din 2023, românii îşi vor putea verifica vechimea în câmpul muncii cu doar câteva click-uri pe internet şi vor afla dacă angajatorii le-au plătit contribuţiile către stat.

Actualitate

Embargo Fest, tot mai aproape – VOX

Cea de-a treia ediție a Embargo Fest va avea loc în perioada 12-14 august, la Recaș, în locația Două Dealuri.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru