Parc de Crăciun la Muzeul Satului

Dată

Muzeul Satului din Timișoara se va transforma, în luna decembrie, pentru 20 de zile, într-un parc de Crăciun. Se pregătesc activități pentru familie și evenimente culturale precum recitarea poemelor, căsuțe tradiționale deschise pentru oaspeți, dar și colinde, muzică pop și demonstrații culinare. De asemenea, se va instala un patinoar, vor avea loc spectacole de teatru și ateliere de citit, pictură sau meșteșugărit. Potrivit reprezentanților Consiliului Județean Timiș participarea la evenimente este gratuită. În timpul săptămânii programul va începe la ora 17:00, iar în weekend va fi deschis pe durata întregii zile, cu respectarea normelor sanitare impuse.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Reabilitarea școlilor, o necesitate – MozaiQub

Aproximativ 15% dintre școlile din România funcționează în două schimburi, iar un procent mic chiar în trei schimburi, și peste 90% dintre ele necesită renovare, potrivit datelor Ministerului Educației.

Actualitate

Restricții eliminate la Aeroportul Internaţional Timișoara – VOX

Aeroportul Internaţional Timişoara „Traian Vuia” a anunţat că se ridică restricţiile referitoare la lichidele din bagajele de mână, aerosoli şi geluri care depăşesc 100 mililitri, iar astfel controlul de securitate devine mult mai rapid şi mai simplu.

Actualitate

Cine beneficiază de pachete cu alimente? – VOX

Primăria Timișoara anunță că din această lună se distribuie din nou pachete cu produse alimentare în cadrul Programului Operațional Ajutorarea Persoanelor Defavorizate.

Actualitate

Lipsa locuințelor, o problemă majoră – MozaiQub

Tinerețea este o etapă în care se câștigă statutul de adult, statut echivalent cu ideea de încadrare profesională și cu cea de întemeiere a propriei familii.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru