Noi artiști pe scena de la Muzeul Satului

Dată

Noi artiști le vor da întâlnire timișorenilor la Parcul Crăciunului de la Muzeul Satului. Sunt așteptați artiști renumiți precum Delia, Irina Rimes, Adda, Killa Fonic și diferiți DJ.
Parcul va fi deschis timp de 17 zile, de marți până duminică, perioadă în care publicul este așteptat cu ateliere, căsuțe de mâncare cu meniu specific perioadei, carusel și concerte.
Intrarea este liberă și se face doar în baza certificatului verde, conform legislației în vigoare. Mai multe detalii legate programul evenimentelor și accesul în cadrul parcului se pot găsi pe site-ul http://www.parculcraciunului.ro/

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Genetica medicală și bolile rare – Rețeta Compensată

Așa numitele “boli rare” sunt boli care afectează un mic număr de persoane şi apar probleme foarte specifice legate de raritatea lor.

Actualitate

Rețelele sociale și stima de sine – MozaiQub

Tehnologie Viteză. Rețele de socializare. Toate acestea sunt interconectate, iar tranziția între viața reală și socializarea virtuală s-a făcut într-un ritm accelerat.

Actualitate

Cum recuperăm adevărul Revoluției din Decembrie 1989? – QubArena

IRRD ar putea să devină inițiatorul scoaterii adevărului la suprafață despre Decembrie 1989.

Actualitate

Istoria capitalelor culturale – MozaiQub

Programul Capitala Culturala a Europei a apărut/ a fost înființat/ a luat naștere în 1985, când ministrul grec al culturii, Melina Mercouri, și ministrul francez al culturii, Jack Lang, au propus ideea de a desemna anual un oraș ca simbol cultural al Uniunii Europene.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru