Multiple evenimente la Craiova în weekend

Dată

Competiții și spectacol de raliuri, concerte jazz, preiecții de film și dans stradal vor avea loc la Craiova de astăzi până duminică, 12 septembrie. Evenimentele din weekend încep cu concursul „Super Rally Show” astăzi, de la ora 19:00, în Piața Mihai Viteazul. Iubitorii de Jazz sunt așteptați tot astăzi, de la ora 19:00 la Teatrul de Vară din Parcul Romanescu. Casa de Cultură Traian Demetrescu a pregătit un weekend de tipul filmului urban pentru cinefili vineri și sâmbătă, în Piața Frații Buzești și în Parcul Romanescu. În zilele de 11 și 12 septembrie va avea loc Festivalul InstaCraiova la Castelul Fermecat, Parcul Romanescu, unde craiovenii și nu numai se vor putea bucura de ateliere, seminarii, expoziții, muzică și voie bună.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

MozaiQub

Cum încep cursurile la USAMVB Timișoara și la Universitatea din Craiova? – MozaiQub

Situaţia începerii anului universitar pentru studenţii Universităţii din Craiova rămâne, încă, una neclară, deciziile de organizare şi desfăşurare a cursurilor urmând a fi discutate pe parcursul zilei de astăzi, într-o şedinţă a conducerii

MozaiQub

Cum încep cursurile la Universitatea de Vest Timișoara? – MozaiQub

Universitatea de Vest din Timișoara îi așteaptă pe studenți în noul an universitar de luni, 27 septembrie. Pentru studenții din cadrul facultăților de la Universitatea de Vest cursurile încep diferit. Unii dintre ei vor merge fizic la cursuri, alții le vor susține online.

MozaiQub

Cum încep cursurile la Universitatea Politehinica Timișoara? – MozaiQub

Universitatea Politehnica Timișoara își deschide porțile pentru studenți luni, 27 septembrie. Creșterea numărului de cazuri la nivelul Timișoarei și noile restricții impuse de autorități i-a făcut pe studenți să se întrebe cum va începe noul an universitar.

Actualitate

Jurnalul Qub – 24 septembrie 2021

Titlurile zilei: Pandemia la zi, Angajații nevaccinați, testați la trei zile, Timișoara într-un program de guvernare participativă, Studenții timișoreni pot primi finanțări pentru deschiderea afacerilor

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru