Multiple evenimente la Craiova în weekend

Dată

Competiții și spectacol de raliuri, concerte jazz, preiecții de film și dans stradal vor avea loc la Craiova de astăzi până duminică, 12 septembrie. Evenimentele din weekend încep cu concursul „Super Rally Show” astăzi, de la ora 19:00, în Piața Mihai Viteazul. Iubitorii de Jazz sunt așteptați tot astăzi, de la ora 19:00 la Teatrul de Vară din Parcul Romanescu. Casa de Cultură Traian Demetrescu a pregătit un weekend de tipul filmului urban pentru cinefili vineri și sâmbătă, în Piața Frații Buzești și în Parcul Romanescu. În zilele de 11 și 12 septembrie va avea loc Festivalul InstaCraiova la Castelul Fermecat, Parcul Romanescu, unde craiovenii și nu numai se vor putea bucura de ateliere, seminarii, expoziții, muzică și voie bună.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Oamenii Naturii – QubArena

Faptele bune și energia pozitivă sunt cele care ne antrenează să clădim viitorul generațiilor viitoare. Un astfel de model este Iosif Martinescu, coordonatorul asociației Verde de Banat, invitatul Corinei Gluhovschi la QubArena din această seară.

Rata șomajului în vestul țării – MozaiQub

Rata şomajului în luna ianuarie 2023 a fost de 5,6%, valoare egală cu cea înregistrată în luna decembrie 2022, arată datele Institutului Național de Statistică.

Actualitate

Timișoara își decide prioritățile – VOX

Campania de bugetare participativă „Timişoara decide!”, ediția 2023, a intrat în linie dreaptă.

Actualitate

Aparatură nouă pentru chirurgia cataractei, la Arad – VOX

Un nou aparat pentru chirurgia cataractei funcționează în cadrul Compartimentului de Oftalmologie, de la Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru