Multiple evenimente la Craiova în weekend

Dată

Competiții și spectacol de raliuri, concerte jazz, preiecții de film și dans stradal vor avea loc la Craiova de astăzi până duminică, 12 septembrie. Evenimentele din weekend încep cu concursul „Super Rally Show” astăzi, de la ora 19:00, în Piața Mihai Viteazul. Iubitorii de Jazz sunt așteptați tot astăzi, de la ora 19:00 la Teatrul de Vară din Parcul Romanescu. Casa de Cultură Traian Demetrescu a pregătit un weekend de tipul filmului urban pentru cinefili vineri și sâmbătă, în Piața Frații Buzești și în Parcul Romanescu. În zilele de 11 și 12 septembrie va avea loc Festivalul InstaCraiova la Castelul Fermecat, Parcul Romanescu, unde craiovenii și nu numai se vor putea bucura de ateliere, seminarii, expoziții, muzică și voie bună.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Embargo Fest, tot mai aproape – VOX

Cea de-a treia ediție a Embargo Fest va avea loc în perioada 12-14 august, la Recaș, în locația Două Dealuri.

Actualitate

Embargo Fest 2022

Qub TV te invită la Embargo Fest între 12-14 august!

Actualitate

Centura feroviară a Timișoarei – VOX

Trei firme și asocieri de firme doresc să facă studiul de fezabilitate pentru realizarea unei centuri feroviare a Timișoarei.

Actualitate

Prețurile petrolului, la cele mai reduse niveluri – VOX

Preţurile petrolului au scăzut la cele mai reduse niveluri din ultimele şase luni, după date din SUA care au arătat că stocurile de ţiţei şi benzină au crescut în mod neaşteptat săptămâna trecută.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru