Multiple evenimente la Craiova în weekend

Dată

Competiții și spectacol de raliuri, concerte jazz, preiecții de film și dans stradal vor avea loc la Craiova de astăzi până duminică, 12 septembrie. Evenimentele din weekend încep cu concursul „Super Rally Show” astăzi, de la ora 19:00, în Piața Mihai Viteazul. Iubitorii de Jazz sunt așteptați tot astăzi, de la ora 19:00 la Teatrul de Vară din Parcul Romanescu. Casa de Cultură Traian Demetrescu a pregătit un weekend de tipul filmului urban pentru cinefili vineri și sâmbătă, în Piața Frații Buzești și în Parcul Romanescu. În zilele de 11 și 12 septembrie va avea loc Festivalul InstaCraiova la Castelul Fermecat, Parcul Romanescu, unde craiovenii și nu numai se vor putea bucura de ateliere, seminarii, expoziții, muzică și voie bună.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Reabilitarea școlilor, o necesitate – MozaiQub

Aproximativ 15% dintre școlile din România funcționează în două schimburi, iar un procent mic chiar în trei schimburi, și peste 90% dintre ele necesită renovare, potrivit datelor Ministerului Educației.

Actualitate

Restricții eliminate la Aeroportul Internaţional Timișoara – VOX

Aeroportul Internaţional Timişoara „Traian Vuia” a anunţat că se ridică restricţiile referitoare la lichidele din bagajele de mână, aerosoli şi geluri care depăşesc 100 mililitri, iar astfel controlul de securitate devine mult mai rapid şi mai simplu.

Actualitate

Cine beneficiază de pachete cu alimente? – VOX

Primăria Timișoara anunță că din această lună se distribuie din nou pachete cu produse alimentare în cadrul Programului Operațional Ajutorarea Persoanelor Defavorizate.

Actualitate

Lipsa locuințelor, o problemă majoră – MozaiQub

Tinerețea este o etapă în care se câștigă statutul de adult, statut echivalent cu ideea de încadrare profesională și cu cea de întemeiere a propriei familii.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru