Linked Culture 2021 la Timișoara

Dată

Conferința de management și marketing cultural, Linked Culture 2021, va avea loc la Timișoara, în perioada 27 și 28 mai cu participare gratuită.
Ediția cu numărul cinci se va desfășura în Sala Multifuncțională a Consiliului Județean Timiș și va fi transmisă LIVE pe pagina de Facebook a acestuia. Printre invitații Linked Culture 2021 se numără președintele Consiliului Județean Timiș, Alin Nica și managerul Teatrului Național Timișoara, Ada Lupu-Hausvater. Peste 40 de actori din lumea culturală și artistică vor discuta despre cum putem reconstrui sectorul cultural din România. Tema conferinței de anul acesta va fi „Capitală Culturală Europeană”.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Rusaliile: Semnificație, tradiție și obiceiuri – MozaiQub

Pogorârea Duhului Sfânt sau Rusaliile este sărbătoarea creștină care comemorează pogorârea Sfântului Spirit asupra ucenicilor lui Hristos și se celebrează anual la 50 de zile după Înviere.

Actualitate

Primăria Timișoara lansează un nou concurs pentru ocuparea unor posturi vacante – VOX

Primăria Timișoara organizează un concurs de recrutare, cu proba scrisă în 4 iulie, pentru ocuparea pe durată nedeterminată a 7 funcții publice de execuție vacante din cadrul Aparatului de Specialitate al Primarului orașului.

Actualitate

Are nevoie jurnalismul de legislație proprie?

De ce avem nevoie de legi bune? Despre legea presei vorbesc la Dialogurile Qub, avocat Luminița Țundrea și Corina Gluhovschi, director QUBTV

Actualitate

S-a încheiat prima etapă a proiectului „Unitate în diversitate- basme românești și africane” – VOX

Cultura și educația sunt factori decisivi pentru dezvoltarea unei comunități, iar dialogul dintre cele două poate contribui la combaterea discriminării și creșterea coeziunii sociale.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru