Linked Culture 2021 la Timișoara

Dată

Conferința de management și marketing cultural, Linked Culture 2021, va avea loc la Timișoara, în perioada 27 și 28 mai cu participare gratuită.
Ediția cu numărul cinci se va desfășura în Sala Multifuncțională a Consiliului Județean Timiș și va fi transmisă LIVE pe pagina de Facebook a acestuia. Printre invitații Linked Culture 2021 se numără președintele Consiliului Județean Timiș, Alin Nica și managerul Teatrului Național Timișoara, Ada Lupu-Hausvater. Peste 40 de actori din lumea culturală și artistică vor discuta despre cum putem reconstrui sectorul cultural din România. Tema conferinței de anul acesta va fi „Capitală Culturală Europeană”.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Cultură & Culte & Educație

Turneul Stradivarius revine la Târgu-Jiu

Turneul Stradivarius 2021-Odă Bucuriei revine anul acesta la Târgu Jiu, în 11 august, de la ora 19:30, în Parcul „Coloanei fără Șfârșit”.

MozaiQub

Villa Romană – Ropoltul Mare – La Vie – MozaiQub – Partea 1

Strămoșii noștri erau persoane inteligente nativ și dovada stă în faptul că noi existăm astăzi și putem să urmărim acest episod din Qub Mozaic, dar asta este o altă discuție.

Actualitate

Pandemia la zi

137 de cazuri noi de Covid-19 sunt raportate în România, ajungându-se la un total de 1.083.478 de cazuri, dintre acestea 1.047.778 de persoane au fost declarate vindecate.

Cultură & Culte & Educație

Festivalul național de folk și baladă

Cea de-a XIX-a ediție a Festivalului Național de Folk și Baladă ”Poarta Sărutului” are loc în perioada 5-8 august la Târgu-Jiu.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru