Linked Culture 2021 la Timișoara

Dată

Conferința de management și marketing cultural, Linked Culture 2021, va avea loc la Timișoara, în perioada 27 și 28 mai cu participare gratuită.
Ediția cu numărul cinci se va desfășura în Sala Multifuncțională a Consiliului Județean Timiș și va fi transmisă LIVE pe pagina de Facebook a acestuia. Printre invitații Linked Culture 2021 se numără președintele Consiliului Județean Timiș, Alin Nica și managerul Teatrului Național Timișoara, Ada Lupu-Hausvater. Peste 40 de actori din lumea culturală și artistică vor discuta despre cum putem reconstrui sectorul cultural din România. Tema conferinței de anul acesta va fi „Capitală Culturală Europeană”.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Jurnalul Qub – 20 octombrie 2021

Titlurile zilei: Consiliul Județean oferă titlul de Ambasador Cultural, Educația financiară și cea juridică obligatorii în școli, Masca de protecție, obligatorie în Oțelu Roșu și Sacu

MozaiQub

Rețeaua Solidarității din Arad – MozaiQub

În România, mai mult de o treime dintre cetățeni sunt expuși sărăciei și sunt defavorizați din punct de vedere social. Acest lucru plasează țara noastră pe primul loc în Europa la acest capitol. Omenirea traversează o perioadă dificilă, marcată de pandemie și probleme sociale care afectează numeroase categorii sociale vulnerabile.

Sănătate & Sport

Criză de medicamente anti-Covid în Mehedinț

Medicamentele pentru tratarea pacienţilor infectați cu Covid-19 lipsesc din spitalele din judeţul Mehedinţi.

Legislație & Ordine & Apărare

Licitaţii suspendate de CFR

țiile pentru modernizarea liniei ferate Caransebeş- Timişoara au fost amânate în urma unor contestaţii despuse de o firmă italiană împotriva CFR-ului.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru