Lectură și concerte la Muzeul Satului Bănățean

Dată

Ruga de la Muzeul Satului Bănățean va avea loc duminică, 29 august. În prima parte a zilei vor fi activități destinate lecturii, iar după ora 17:00 vor fi susținute spectacole folclorice alături de artiștii: Vasile Cornea, Ion Luca Jurjescu, Adi Bihoi, Camelia Miuțescu. Va fi disponibilă o prezentare de carte și a primului număr al revistei: Nedeia și cea a Crainei Bănățene – Trecut, prezent și viitor. Evenimentul este susținut de către Consiliul Județean Timiș în colaborare cu Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Caraș-Severin. Evenimentul se va desfășura cu respectarea normelor sanitare privind prevenirea Covid-19.

sursă foto: muzeulsatuluibanatean.ro

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Autostrada Lugoj-Deva, mai are de așteptat – VOX

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a anuntatcă a încheiat, procesul de evaluare a ofertelor depuse pentru „Proiectare și execuție lucrări pentru obiectivul major de investiții: Autostrada Lugoj –Deva, intre Margina și Holdea.

Actualitate

Epidemiile în istorie – Marea Ciumă – MozaiQub

De milenii, omenirea luptă cu un duşman invizibil. Alături de catastrofe naturale, foamete şi războaie, micile vietăţi microscopice au punctat în paginile de istorie, devastând teritorii întinse şi punând în pericol existenţa unor popoare

Actualitate

Noi reglementări pentru consumatori – VOX

ANPC a stabilit modalitățile de aducere la cunoștința consumatorilor a informațiilor referitoare la produsele finite sau mâncărurile preparate oferite spre comercializare consumatorului, pentru consumul pe loc sau la domiciliu, de către unitățile de restaurație colectivă.

Actualitate

Cum ne incalzim in siguranta iarna aceasta? – QubArena

Sezonul rece, lantul de scumpiri, intreruperile furnizarii de agent termic sunt factori determinanti pentru cautarea solutiilor mai putin costisitoare, dar de cele mai multe ori periculoase.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru