Lectură și concerte la Muzeul Satului Bănățean

Dată

Ruga de la Muzeul Satului Bănățean va avea loc duminică, 29 august. În prima parte a zilei vor fi activități destinate lecturii, iar după ora 17:00 vor fi susținute spectacole folclorice alături de artiștii: Vasile Cornea, Ion Luca Jurjescu, Adi Bihoi, Camelia Miuțescu. Va fi disponibilă o prezentare de carte și a primului număr al revistei: Nedeia și cea a Crainei Bănățene – Trecut, prezent și viitor. Evenimentul este susținut de către Consiliul Județean Timiș în colaborare cu Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Caraș-Severin. Evenimentul se va desfășura cu respectarea normelor sanitare privind prevenirea Covid-19.

sursă foto: muzeulsatuluibanatean.ro

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Jurnalul Qub – 24 septembrie 2021

Titlurile zilei: Pandemia la zi, Angajații nevaccinați, testați la trei zile, Timișoara într-un program de guvernare participativă, Studenții timișoreni pot primi finanțări pentru deschiderea afacerilor

MozaiQub

Cum încep cursurile la Universitatea Politehnica Timișoara? – MozaiQub

Universitatea Politehnica Timișoara își deschide porțile pentru studenți luni, 27 septembrie. Creșterea numărului de cazuri la nivelul Timișoarei și noile restricții impuse de autorități i-a făcut pe studenți să se întrebe cum va începe noul an universitar.

MozaiQub

Cum încep cursurile la UMF Timișoara? – MozaiQub

Universitatea de Medicină și Farmacie ,,Victor Babeș” din Timișoara a început să își desfășoare activitatea didactică luni, 20 septembrie, studenții trecând în decurs de o săptămână de la predarea exclusiv față în față la un mod de predare hibrid.

MozaiQub

Cum încep cursurile la Centrul Universitar UBB din Reșița? – MozaiQub

Ne aflăm pe ultima sută de metri. Centrul Universitar UBB din Reșița își așteaptă din nou studenții pentru un nou an universitar.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru