Înscrieri pentru Parcul Crăciunului

Dată

Parcul Crăciunului de la Muzeul Satului Bănăţean caută comercianţi dornici să asigure produsele specifice de sărbători dar şi mâncare, la căsuţele şi tonetele special amenajate în acest scop.
Sunt puse la dispoziţie 10 căsuţe pentru comercializarea de obiecte, respectiv cel puţin 10 tonete cu mâncare, iar cei interesaţi nu vor fi nevoiţi să se ocupe de decorarea acestora, deoarece echipa de organizare va asigura acest lucru.
Parcul Craciunului se va desfăşura în perioada 4 – 23 decembrie 2021, iar comercianţii se pot înscrie pâna în data de 14 noiembrie, urmând ca afişarea rezultatelor selecţie să fie făcută în 17 noiembrie.
Un metru pătrat de teren va fi închiriat cu 5 lei pe zi, iar o căsuţă amenajată, de şase metri pătraţi, va costa 40 de lei pe zi. Comercianţii vor fi obligaţi să respecte orarul de funcţionare 17:00-21:00 în zilele de marţi, miercuri, joi şi vineri, iar în weekend îşi vor putea desfăşura activităţile între orele 15:00 şi 21:00.
Regulamentul organizării, precum şi cererea de înscriere, pot fi accesate pe adresa site-ul web: muzeulsatuluibanatean.ro

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Zilele Culturale Maghiare din Timișoara – Povești cu cântec

Cea de-a opta ediție a Zilelor Culturale Maghiare din Timișoara a avut parte de un program divers, care s-a întins pe o perioadă a cinci zile. Gala de deschidere a evenimentului organizat de Asociația Bastion-Varbastya a avut loc la Teatrul Național și a cuprins pe lângă discursurile de bun venit și spectacolul „Poruncile”.

Actualitate

Constantin Brâncuși , prezent și prin Teatru și Carte la TimCultura 2023 – VOX

Ediția a IV-a a SUNLIGHT THEATRE, festival de teatru și artele spectacolului, care a început în luna martie și se va termina în luna noiembrie, aduce un eveniment prezent prin teatru și carte despre Constantin Brâncuși, la Timișoara

Actualitate

România este anul acesta în top 5 țări din Europa cu cele mai multe zile fără școală – VOX

România, cu 120 de zile libere – vacanțe, sărbători, punți – în anul școlar 2023-2024, figurează și anul acesta în top 5 al țărilor europene cu cele mai multe zile de vacanță

Actualitate

Cea mai mare expoziție Constantin Brâncuși din ultimii 50 de ani în România, în premieră, la Timișoara – MozaiQub

Cea mai importantă expoziție dedicată sculptorului Constantin Brâncuși în ultima jumătate de secol, în România, se deschide publicului la Timișoara sâmbătă, 30 septembrie.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru