Înscrieri pentru Parcul Crăciunului

Dată

Parcul Crăciunului de la Muzeul Satului Bănăţean caută comercianţi dornici să asigure produsele specifice de sărbători dar şi mâncare, la căsuţele şi tonetele special amenajate în acest scop.
Sunt puse la dispoziţie 10 căsuţe pentru comercializarea de obiecte, respectiv cel puţin 10 tonete cu mâncare, iar cei interesaţi nu vor fi nevoiţi să se ocupe de decorarea acestora, deoarece echipa de organizare va asigura acest lucru.
Parcul Craciunului se va desfăşura în perioada 4 – 23 decembrie 2021, iar comercianţii se pot înscrie pâna în data de 14 noiembrie, urmând ca afişarea rezultatelor selecţie să fie făcută în 17 noiembrie.
Un metru pătrat de teren va fi închiriat cu 5 lei pe zi, iar o căsuţă amenajată, de şase metri pătraţi, va costa 40 de lei pe zi. Comercianţii vor fi obligaţi să respecte orarul de funcţionare 17:00-21:00 în zilele de marţi, miercuri, joi şi vineri, iar în weekend îşi vor putea desfăşura activităţile între orele 15:00 şi 21:00.
Regulamentul organizării, precum şi cererea de înscriere, pot fi accesate pe adresa site-ul web: muzeulsatuluibanatean.ro

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Autostrada Lugoj-Deva, mai are de așteptat – VOX

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a anuntatcă a încheiat, procesul de evaluare a ofertelor depuse pentru „Proiectare și execuție lucrări pentru obiectivul major de investiții: Autostrada Lugoj –Deva, intre Margina și Holdea.

Actualitate

Epidemiile în istorie – Marea Ciumă – MozaiQub

De milenii, omenirea luptă cu un duşman invizibil. Alături de catastrofe naturale, foamete şi războaie, micile vietăţi microscopice au punctat în paginile de istorie, devastând teritorii întinse şi punând în pericol existenţa unor popoare

Actualitate

Noi reglementări pentru consumatori – VOX

ANPC a stabilit modalitățile de aducere la cunoștința consumatorilor a informațiilor referitoare la produsele finite sau mâncărurile preparate oferite spre comercializare consumatorului, pentru consumul pe loc sau la domiciliu, de către unitățile de restaurație colectivă.

Actualitate

Cum ne incalzim in siguranta iarna aceasta? – QubArena

Sezonul rece, lantul de scumpiri, intreruperile furnizarii de agent termic sunt factori determinanti pentru cautarea solutiilor mai putin costisitoare, dar de cele mai multe ori periculoase.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru