Înscrieri pentru Concursul Internațional George Enescu

Dată

Au început înscrierile pentru Concursul Internațional George Enescu. Până pe 15 aprilie 2022, cei care doresc să se înscrie la una dintre cele patru secțiuni: vioară, violoncel, pian și compoziție, o pot face completând formularul disponibil pe site-ul: festivalenescu.ro.
Jurizarea primei etape va avea loc online, prin analizarea înregistrărilor video primite. Semifinalele şi finalele vor fi programate în perioada 3 – 18 septembrie 2022, la Ateneul Român. Valoarea totală a premiilor este de 120.000 de euro, fiind incluse şi promovarea internațională şi lansarea artistică a celor mai talentați concurenți.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Jurnalul Qub – 26 noiembrie 2021

Titlurile zilei: Echipamente medicale pentru Spitalul Județean din Târgu Jiu, 29 noiembrie, zi liberă, Timișorenii, așteptați la Târgul de Crăciun.

QubArena

Despre povețe și cum ne raportăm la ele – QubArena

Despre solidaritate și implicare, despre importanța rugăciunii și cum să facem față vremurilor grele în care trăim, discutăm în această ediție QubArena Alături de Protopopul Protopopiatului Ortodox Timișoara, Părintele Zaharia Pereș.

MozaiQub

Ziua Clinicii Universitare Bega – MozaiQub

Maternitatea Bega din Timișoara a primit binecuvântarea Înalt Preasfințitului Ioan Mitropolitul Banatului.

Transporturi & Turism

Termen de valabilitate al pașaportului de vaccinare

Uniunea Europeană recomandă un termen de expirare de 9 luni a pașaportului de vaccinare, pentru toți cei care vor să călătorească în țările membre.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru