Înscrieri pentru Concursul Internațional George Enescu

Dată

Au început înscrierile pentru Concursul Internațional George Enescu. Până pe 15 aprilie 2022, cei care doresc să se înscrie la una dintre cele patru secțiuni: vioară, violoncel, pian și compoziție, o pot face completând formularul disponibil pe site-ul: festivalenescu.ro.
Jurizarea primei etape va avea loc online, prin analizarea înregistrărilor video primite. Semifinalele şi finalele vor fi programate în perioada 3 – 18 septembrie 2022, la Ateneul Român. Valoarea totală a premiilor este de 120.000 de euro, fiind incluse şi promovarea internațională şi lansarea artistică a celor mai talentați concurenți.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Pro Musica – o poveste frumoasă! – QubArena

Inițiativele independente ale membrilor comunității sunt cele care asigură păstrarea patrimoniului cultural al Timișoarei. Despre un astfel de proiect frumos, despre o formație emblematica a Rock ului românesc, vorbim la QubArena, Corina Gluhovschi si regizorul Gheorghe Șfeițer si cu coordonatorul proiectului, Ilie Sârbu. Emisiunea poate fi urmărită pe canalele de cablu, pe canalul de YouTube al QubTv, pe pagina de Facebook QubTv si pe site-ul www.qubtv.ro

Actualitate

Președintele Germaniei, în premieră la Timișoara

Frank Walter Steinmeier, președintele Germaniei se află în prima sa vizită la Timișoara. După o scurtă vizită în capitală, urmată de o oprire și la Sibiu, acesta a ajuns și la Timișoara. Aici, a avut programate mai multe întâlniri.

Actualitate

Greva în educație, continuă – MozaiQub

Este a patra zi de grevă în educație, profesorii ies în continuare în stradă.
S-au încheiat negocierile guvernanţilor cu profesorii.

Actualitate

Ce este medicina internă și când apelăm la medicul internist? – Rețeta Compensată

Medicina internă este specialitatea medicală care privește organismul ca pe un tot unitar și care se ocupă cu diagnosticul și tratamentul nechirurgical al majorității bolilor de care suferă adulții -plămâni, inimă, stomac, ficat, intestin, sistem urogenital şi multe altele

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru