Începe Turul Ciclist pentru copii

Dată

Cursa copiilor din cadrul Turului Ciclist al României începe astăzi, la ora 16:00 de la Universitatea de Vest din Timișoara. La tur pot participa copiii cu vârste între 3 și 14 ani și sunt acceptate bicicletele cu sau fără pedale sau cu roți ajutătoare. Înscrierile se fac la fața locului, începând cu ora 15:00, iar premiile 1,2 și 3 vor fi acordate la final, pentru fiecare categorie de vârstă. Turul copiilor se încheie la ora 18:00 și va continua cu ceremonia de deschidere cu prezentarea echipelor Turului Ciclist al României 2021, care va avea loc între orele 19:30-21:00, tot la Universitatea de Vest.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Jurnalul Qub – 26 noiembrie 2021

Titlurile zilei: Echipamente medicale pentru Spitalul Județean din Târgu Jiu, 29 noiembrie, zi liberă, Timișorenii, așteptați la Târgul de Crăciun.

QubArena

Despre povețe și cum ne raportăm la ele – QubArena

Despre solidaritate și implicare, despre importanța rugăciunii și cum să facem față vremurilor grele în care trăim, discutăm în această ediție QubArena Alături de Protopopul Protopopiatului Ortodox Timișoara, Părintele Zaharia Pereș.

MozaiQub

Ziua Clinicii Universitare Bega – MozaiQub

Maternitatea Bega din Timișoara a primit binecuvântarea Înalt Preasfințitului Ioan Mitropolitul Banatului.

Transporturi & Turism

Termen de valabilitate al pașaportului de vaccinare

Uniunea Europeană recomandă un termen de expirare de 9 luni a pașaportului de vaccinare, pentru toți cei care vor să călătorească în țările membre.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru