Începe Turul Ciclist pentru copii

Dată

Cursa copiilor din cadrul Turului Ciclist al României începe astăzi, la ora 16:00 de la Universitatea de Vest din Timișoara. La tur pot participa copiii cu vârste între 3 și 14 ani și sunt acceptate bicicletele cu sau fără pedale sau cu roți ajutătoare. Înscrierile se fac la fața locului, începând cu ora 15:00, iar premiile 1,2 și 3 vor fi acordate la final, pentru fiecare categorie de vârstă. Turul copiilor se încheie la ora 18:00 și va continua cu ceremonia de deschidere cu prezentarea echipelor Turului Ciclist al României 2021, care va avea loc între orele 19:30-21:00, tot la Universitatea de Vest.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Istoria în prezent – QubArena

Istoria se repetă peste ani, iar moștenirea este cea care stă la baza evoluției. Despre Timișoara capitală și despre istoria presei, vorbim în această seară la QubArena, de la ora 19:00 cu Prof. Dr. Ioan Hațegan – Istoric și cercetător.

Actualitate

Cum ne îngrijim pielea feței – MozaiQub

Preocuparea pentru îngrijirea feței își are originea cu sute de ani în urmă. Simona Andronovici vorbește despre tehnicile de îngrijire la QubConcept, joi de la ora 18:00.

Actualitate

Parc fotovoltaic lângă Covaci – VOX

Consumul de energie electrică al Consiliului Judeţean Timiş şi al instituţiilor subordonate ar putea fi acoperit integral din surse regenerabile.

Actualitate

Ce trebuie să știm despre deviația de sept nazal? – Rețeta compensată

Afecțiunile ORL se pot manifesta prin simptome imperceptibile, moderate sau severe, și pot indica tratament chirurgical și nechirurgical pentru pacienți, în funcție de diagnosticul stabilit de către medicul specialist și de indicațiile de recuperare a funcționalității normale a urechii, a nasului sau a gâtului.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru