Ideile elevilor pentru protejarea biodiversității

Dată

Programul Internațional al Institutului European de Inovare și Tehnologie, Climathon, propune comunităților locale să colaboreze pentru a găsi soluții locale de adaptare la schimbările climatice. Provocarea din acest an a fost lansată către 20 de elevi ai Liceului de Informatică Grigore Moisil din Timișoara, care au venit cu idei pentru promovarea și protejarea biodiversității din zona de luncă, și integrarea acesteia în peisajul urban, pentru proiectul Lunca naturală urbană Bega. Echipa proiectului va organiza un tur ghidat pentru toți participanții, iar concurenții vor primi certificate de participare și premii.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Jurnalul Qub – 26 noiembrie 2021

Titlurile zilei: Echipamente medicale pentru Spitalul Județean din Târgu Jiu, 29 noiembrie, zi liberă, Timișorenii, așteptați la Târgul de Crăciun.

QubArena

Despre povețe și cum ne raportăm la ele – QubArena

Despre solidaritate și implicare, despre importanța rugăciunii și cum să facem față vremurilor grele în care trăim, discutăm în această ediție QubArena Alături de Protopopul Protopopiatului Ortodox Timișoara, Părintele Zaharia Pereș.

MozaiQub

Ziua Clinicii Universitare Bega – MozaiQub

Maternitatea Bega din Timișoara a primit binecuvântarea Înalt Preasfințitului Ioan Mitropolitul Banatului.

Transporturi & Turism

Termen de valabilitate al pașaportului de vaccinare

Uniunea Europeană recomandă un termen de expirare de 9 luni a pașaportului de vaccinare, pentru toți cei care vor să călătorească în țările membre.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru