Ideile elevilor pentru protejarea biodiversității

Dată

Programul Internațional al Institutului European de Inovare și Tehnologie, Climathon, propune comunităților locale să colaboreze pentru a găsi soluții locale de adaptare la schimbările climatice. Provocarea din acest an a fost lansată către 20 de elevi ai Liceului de Informatică Grigore Moisil din Timișoara, care au venit cu idei pentru promovarea și protejarea biodiversității din zona de luncă, și integrarea acesteia în peisajul urban, pentru proiectul Lunca naturală urbană Bega. Echipa proiectului va organiza un tur ghidat pentru toți participanții, iar concurenții vor primi certificate de participare și premii.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Cum a ajuns Euroins la faliment? – MozaiQub

Euroins este cea mai mare societate de asigurări RCA din România, dar și cea mai reclamată, dată în judecată și sancționată dintre ele.

Actualitate

Oamenii Naturii – QubArena

Faptele bune și energia pozitivă sunt cele care ne antrenează să clădim viitorul generațiilor viitoare. Un astfel de model este Iosif Martinescu, coordonatorul asociației Verde de Banat, invitatul Corinei Gluhovschi la QubArena din această seară.

Rata șomajului în vestul țării – MozaiQub

Rata şomajului în luna ianuarie 2023 a fost de 5,6%, valoare egală cu cea înregistrată în luna decembrie 2022, arată datele Institutului Național de Statistică.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru