Ideile elevilor pentru protejarea biodiversității

Dată

Programul Internațional al Institutului European de Inovare și Tehnologie, Climathon, propune comunităților locale să colaboreze pentru a găsi soluții locale de adaptare la schimbările climatice. Provocarea din acest an a fost lansată către 20 de elevi ai Liceului de Informatică Grigore Moisil din Timișoara, care au venit cu idei pentru promovarea și protejarea biodiversității din zona de luncă, și integrarea acesteia în peisajul urban, pentru proiectul Lunca naturală urbană Bega. Echipa proiectului va organiza un tur ghidat pentru toți participanții, iar concurenții vor primi certificate de participare și premii.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Cum profesionalizăm administrațiile – QubArena

Singura șansă a românilor o reprezintă profesionalizarea instituțiilor și oamenilor, strategiile de lungă durată, menținerea și punerea loc în practică, armonizarea în interesul public, între politic și administrație.

Actualitate

Greva profesorilor continuă – Vox

Profesorii intră în a doua săptămână de grevă generală după mai multe runde de negocieri între Guvern și reprezentanții sindicatelor.

Actualitate

Pro Musica – o poveste frumoasă! – QubArena

Inițiativele independente ale membrilor comunității sunt cele care asigură păstrarea patrimoniului cultural al Timișoarei. Despre un astfel de proiect frumos, despre o formație emblematica a Rock ului românesc, vorbim la QubArena, Corina Gluhovschi si regizorul Gheorghe Șfeițer si cu coordonatorul proiectului, Ilie Sârbu. Emisiunea poate fi urmărită pe canalele de cablu, pe canalul de YouTube al QubTv, pe pagina de Facebook QubTv si pe site-ul www.qubtv.ro

Actualitate

Președintele Germaniei, în premieră la Timișoara

Frank Walter Steinmeier, președintele Germaniei se află în prima sa vizită la Timișoara. După o scurtă vizită în capitală, urmată de o oprire și la Sibiu, acesta a ajuns și la Timișoara. Aici, a avut programate mai multe întâlniri.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru