Ideile elevilor pentru protejarea biodiversității

Dată

Programul Internațional al Institutului European de Inovare și Tehnologie, Climathon, propune comunităților locale să colaboreze pentru a găsi soluții locale de adaptare la schimbările climatice. Provocarea din acest an a fost lansată către 20 de elevi ai Liceului de Informatică Grigore Moisil din Timișoara, care au venit cu idei pentru promovarea și protejarea biodiversității din zona de luncă, și integrarea acesteia în peisajul urban, pentru proiectul Lunca naturală urbană Bega. Echipa proiectului va organiza un tur ghidat pentru toți participanții, iar concurenții vor primi certificate de participare și premii.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Phoenix povestea – QubArena

Filmul Phoenix povestea are loc în 7 decembrie, la Cinema Victoria. Vorbim în această seară, de la ora 19:00, cu Nicolae Covaci, liderul formației Phoenix și Cristian Nema, regizor.

Actualitate

Diagnoza facială – QubConcept

Ce știm despre pielea noastră? De ce este important s aflăm starea de sănătate a pielii și ce produse să alegem pentru îngrijire, aflăm în această seară, la Qub Concept de la Simona Andronovici.

Actualitate

Epilepsia-o boală, nu un stigmat – Rețeta Compensată

Epilepsia este o boală misterioasă ale cărei cauze nu sunt complet elucidate.

Actualitate

Produs în Banat – QubArena

Preocuparea pentru binele comunității capătă încet, încet alte dimensiuni. Oamenii încep sa înțeleagă de ce este nevoie să ne implicăm , să cerem și să fim uniți. Vorbim despre toate acestea și despre mai multe la Qub Arena, cu Cătălin Tiuch, președintele GAL Timișoara.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru