Festivalul vinului în Arad

Dată

Consiliul Județean Arad își propune să organizeze în perioada 15-17 octombrie „Festivalul Vinului”. Acesta vine în completarea altor evenimente dedicate producătorilor locali, precum „Târgul de Miere și Lavandă” sau „Ziua Recoltei”.
Dacă restricțiile pandemice o vor permite, în fața Consiliului Județean se vor reuni producătorii de vin din Podgoria Aradului și din alte zone, dar și agenți economici din domeniul alimentației publice. Organizatorii transmit că evenimentul este destinat strict acestor categorii de comercianți, iar în cadrul târgului nu se vor vinde alte băuturi alcoolice, în afară de vin. Arădenii sunt așteptați la degustări de vinuri albe, roșii și must, brânzeturi și produse tradiționale, având loc chiar și un concurs de vinuri din Podgoria Aradului, una dintre cele mai vechi podgorii din țară.

sursă foto: mikegingerich.com

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Pericolele gripei aviare și ale pestei porcine – MozaiQub

Cazurile de gripă aviară au înregistrat o creștere explozivă încă de la începutul anului 2023, răspândindu-se în tot mai multe colțuri ale globului.

Actualitate

Timișoara 2023 – QubArena

Despre ce evenimente vom avea în Timișoara anul acesta, dar și răspunsuri la multe dintre întrebările legate de Deschiderea oficială a TM2023, aflăm în această …

Actualitate

Vrem un oraș curat în care se respectă legile! – MozaiQub

Terenul viran din spatele pieței Mehala din Timișoara, folosită ilegal de câțiva ani ca rampă de gunoi și ca pășune de câteva sute de oi, trezește instituțiile abilitate să aplice legea și să protejeze timișorenii.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru