Festivalul vinului în Arad

Dată

Consiliul Județean Arad își propune să organizeze în perioada 15-17 octombrie „Festivalul Vinului”. Acesta vine în completarea altor evenimente dedicate producătorilor locali, precum „Târgul de Miere și Lavandă” sau „Ziua Recoltei”.
Dacă restricțiile pandemice o vor permite, în fața Consiliului Județean se vor reuni producătorii de vin din Podgoria Aradului și din alte zone, dar și agenți economici din domeniul alimentației publice. Organizatorii transmit că evenimentul este destinat strict acestor categorii de comercianți, iar în cadrul târgului nu se vor vinde alte băuturi alcoolice, în afară de vin. Arădenii sunt așteptați la degustări de vinuri albe, roșii și must, brânzeturi și produse tradiționale, având loc chiar și un concurs de vinuri din Podgoria Aradului, una dintre cele mai vechi podgorii din țară.

sursă foto: mikegingerich.com

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Codru Festival 2022

Actualitate

Embargo Fest 2022

A treia ediție Embargo Fest între tradiție, bună organizare, artiști buni, public cald și forțele dezlănțuite ale naturii

Actualitate

Traseu de drumeție la marginea Timișoarei – VOX

„Tărâmul aventurilor” a fost amenajat lângă Timișoara, cel mai mare traseu cu obstacole din țară, cu o lungime de peste 3.000 pași.

Actualitate

Venituri salariale pentru mamele în concediu de maternitate

Mamele aflate in concediu pentru creşterea copilului pot obţine venituri de natură salarială pe perioada concediului cu condiţia ca aceste venituri să nu depăşească 6250 de lei pe an, adica de 5 ori cuantumul minim al indemnizaţiei stabilit de legislaţia aplicabilă.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru