Festivalul Strad`Art

Dată

Cea de-a treia ediție a festivalului de artă stradală Strad`ARt debutează astăzi, 9 august, la Târgu-Jiu. Evenimentul va avea ca temă “Revoluţia”, dedicată împlinirii a 200 de ani de la Revoluţia lui Tudor Vladimirescu. Artiştii care participă la ediţia din acest an sunt Alaniz, Pandele, Lost Optics, Pisica pătrată, Wanda Hutira, Mazerschi şi Comunitatea 156. Vor fi realizate cinci picturi murale, o mică intervenţie la Muzeul de Artă din Parcul Centrul şi pe terenul de baschet de la Colegiul Naţional “Tudor Vladimirescu”. Evenimentul se desfășoară până în 15 august.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Autostrada Lugoj-Deva, mai are de așteptat – VOX

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a anuntatcă a încheiat, procesul de evaluare a ofertelor depuse pentru „Proiectare și execuție lucrări pentru obiectivul major de investiții: Autostrada Lugoj –Deva, intre Margina și Holdea.

Actualitate

Epidemiile în istorie – Marea Ciumă – MozaiQub

De milenii, omenirea luptă cu un duşman invizibil. Alături de catastrofe naturale, foamete şi războaie, micile vietăţi microscopice au punctat în paginile de istorie, devastând teritorii întinse şi punând în pericol existenţa unor popoare

Actualitate

Noi reglementări pentru consumatori – VOX

ANPC a stabilit modalitățile de aducere la cunoștința consumatorilor a informațiilor referitoare la produsele finite sau mâncărurile preparate oferite spre comercializare consumatorului, pentru consumul pe loc sau la domiciliu, de către unitățile de restaurație colectivă.

Actualitate

Cum ne incalzim in siguranta iarna aceasta? – QubArena

Sezonul rece, lantul de scumpiri, intreruperile furnizarii de agent termic sunt factori determinanti pentru cautarea solutiilor mai putin costisitoare, dar de cele mai multe ori periculoase.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru