Festivalul Internațional de Literatură

Dată

Cea de-a X-a ediție a Festivalului Internațional de Literatură de la Timișoara va începe miercuri, 27 octombrie. Festivalul reprezintă cel mai important eveniment literar din Vestul țării.
Timp de trei zile, de miercuri până vineri, în fiecare seară, de la ora 18:00, iubitorii de literatură din Timișoara sunt așteptați în Sala Barocă a Muzeului de Artă, pentru a lua parte la o serie de lecturi publice și dezbateri susținute de nume importante ale literaturii contemporane.
La fel ca și în anii anteriori, edițiile au o temă impusă, iar cea din acest an este “Acasă“, semn al reîntoarcerii la o normalitate necesară. Acasă înseamnă identitate și loc de reculegere și iluzia comunicării cu cei care locuiesc alături de noi.
Evenimentul va avea loc în format fizic, cu participarea unui număr limitat de persoane în public și cu respectarea tuturor normelor în vigoare pentru prevenirea răspândirii infecției cu Covid-19.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Ploile ne găsesc mereu fără soluții

Actualitate

Conferința internațională „Security Challenges in the Balkans”, la Timișoara

A șaptea ediție a conferinței internaționale „Security Challenges in the Balkans” are loc la Timișoara. Conferința este organizată în cadrul parteneriatului existent între Universitatea de Vest din Timișoara și New Strategy Center și sub patronajul Ministerului Afacerilor Externe.

Actualitate

Cod portocaliu de averse în vestul țării

Actualitate

Mărturii despre Decembrie 1989 partea a II-a – QubArena

Adevărurile despre Decembrie 1989 spuse de revoluționarii autentici încep să iasă la lumină. Privim evenimentele din Decembrie 1989 și din perspectiva unor participanți la Revoluție …

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru