Festivalul Internațional de Literatură

Dată

Cea de-a X-a ediție a Festivalului Internațional de Literatură de la Timișoara va începe miercuri, 27 octombrie. Festivalul reprezintă cel mai important eveniment literar din Vestul țării.
Timp de trei zile, de miercuri până vineri, în fiecare seară, de la ora 18:00, iubitorii de literatură din Timișoara sunt așteptați în Sala Barocă a Muzeului de Artă, pentru a lua parte la o serie de lecturi publice și dezbateri susținute de nume importante ale literaturii contemporane.
La fel ca și în anii anteriori, edițiile au o temă impusă, iar cea din acest an este “Acasă“, semn al reîntoarcerii la o normalitate necesară. Acasă înseamnă identitate și loc de reculegere și iluzia comunicării cu cei care locuiesc alături de noi.
Evenimentul va avea loc în format fizic, cu participarea unui număr limitat de persoane în public și cu respectarea tuturor normelor în vigoare pentru prevenirea răspândirii infecției cu Covid-19.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Embargo Fest, tot mai aproape – VOX

Cea de-a treia ediție a Embargo Fest va avea loc în perioada 12-14 august, la Recaș, în locația Două Dealuri.

Actualitate

Embargo Fest 2022

Qub TV te invită la Embargo Fest între 12-14 august!

Actualitate

Centura feroviară a Timișoarei – VOX

Trei firme și asocieri de firme doresc să facă studiul de fezabilitate pentru realizarea unei centuri feroviare a Timișoarei.

Actualitate

Prețurile petrolului, la cele mai reduse niveluri – VOX

Preţurile petrolului au scăzut la cele mai reduse niveluri din ultimele şase luni, după date din SUA care au arătat că stocurile de ţiţei şi benzină au crescut în mod neaşteptat săptămâna trecută.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru