Festivalul Internațional de Literatură

Dată

Cea de-a X-a ediție a Festivalului Internațional de Literatură de la Timișoara va începe miercuri, 27 octombrie. Festivalul reprezintă cel mai important eveniment literar din Vestul țării.
Timp de trei zile, de miercuri până vineri, în fiecare seară, de la ora 18:00, iubitorii de literatură din Timișoara sunt așteptați în Sala Barocă a Muzeului de Artă, pentru a lua parte la o serie de lecturi publice și dezbateri susținute de nume importante ale literaturii contemporane.
La fel ca și în anii anteriori, edițiile au o temă impusă, iar cea din acest an este “Acasă“, semn al reîntoarcerii la o normalitate necesară. Acasă înseamnă identitate și loc de reculegere și iluzia comunicării cu cei care locuiesc alături de noi.
Evenimentul va avea loc în format fizic, cu participarea unui număr limitat de persoane în public și cu respectarea tuturor normelor în vigoare pentru prevenirea răspândirii infecției cu Covid-19.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Reabilitarea școlilor, o necesitate – MozaiQub

Aproximativ 15% dintre școlile din România funcționează în două schimburi, iar un procent mic chiar în trei schimburi, și peste 90% dintre ele necesită renovare, potrivit datelor Ministerului Educației.

Actualitate

Restricții eliminate la Aeroportul Internaţional Timișoara – VOX

Aeroportul Internaţional Timişoara „Traian Vuia” a anunţat că se ridică restricţiile referitoare la lichidele din bagajele de mână, aerosoli şi geluri care depăşesc 100 mililitri, iar astfel controlul de securitate devine mult mai rapid şi mai simplu.

Actualitate

Cine beneficiază de pachete cu alimente? – VOX

Primăria Timișoara anunță că din această lună se distribuie din nou pachete cu produse alimentare în cadrul Programului Operațional Ajutorarea Persoanelor Defavorizate.

Actualitate

Lipsa locuințelor, o problemă majoră – MozaiQub

Tinerețea este o etapă în care se câștigă statutul de adult, statut echivalent cu ideea de încadrare profesională și cu cea de întemeiere a propriei familii.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru