Festivalul etniilor în Timișoara

Dată

Festivalul etniilor din acest an va avea loc în 6 iunie, la ora 17 la Muzeul Bănățean Timișoara. Sârbi, germani, maghiari, bulgari, slovaci, romi, evrei, ucraineni, aromâni vor urca pe scenă și își vor prezenta muzica și dansul pe care le-au pregătit. Vizitatorii vor putea admira o expoziție foto intitulată „Banatul, casa cu două pridvoare”. Intrarea este liberă și vor fi respectate toate măsurile de prevenție Covid-19. Festivalul Etniilor este organizat de către Centrul de Cultură și Artă al Județului Timiș în parteneriat cu Muzeul Satului Bănățean și Arhiepiscopia Timișoarei și este finanțat de Consiliul Județean Timiș.

sursă foto: www.timolis.ro

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Reabilitarea școlilor, o necesitate – MozaiQub

Aproximativ 15% dintre școlile din România funcționează în două schimburi, iar un procent mic chiar în trei schimburi, și peste 90% dintre ele necesită renovare, potrivit datelor Ministerului Educației.

Actualitate

Restricții eliminate la Aeroportul Internaţional Timișoara – VOX

Aeroportul Internaţional Timişoara „Traian Vuia” a anunţat că se ridică restricţiile referitoare la lichidele din bagajele de mână, aerosoli şi geluri care depăşesc 100 mililitri, iar astfel controlul de securitate devine mult mai rapid şi mai simplu.

Actualitate

Cine beneficiază de pachete cu alimente? – VOX

Primăria Timișoara anunță că din această lună se distribuie din nou pachete cu produse alimentare în cadrul Programului Operațional Ajutorarea Persoanelor Defavorizate.

Actualitate

Lipsa locuințelor, o problemă majoră – MozaiQub

Tinerețea este o etapă în care se câștigă statutul de adult, statut echivalent cu ideea de încadrare profesională și cu cea de întemeiere a propriei familii.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru