Festivalul etniilor în Timișoara

Dată

Festivalul etniilor din acest an va avea loc în 6 iunie, la ora 17 la Muzeul Bănățean Timișoara. Sârbi, germani, maghiari, bulgari, slovaci, romi, evrei, ucraineni, aromâni vor urca pe scenă și își vor prezenta muzica și dansul pe care le-au pregătit. Vizitatorii vor putea admira o expoziție foto intitulată „Banatul, casa cu două pridvoare”. Intrarea este liberă și vor fi respectate toate măsurile de prevenție Covid-19. Festivalul Etniilor este organizat de către Centrul de Cultură și Artă al Județului Timiș în parteneriat cu Muzeul Satului Bănățean și Arhiepiscopia Timișoarei și este finanțat de Consiliul Județean Timiș.

sursă foto: www.timolis.ro

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Centru medical la Dudeștii Vechi – VOX

La Dudeștii Vechi are loc astăzi deschiderea oficială a Centrului Medical din localitate, finanțat prin Programul național de dezvoltare locală.

Actualitate

Atenție la caniculă!

Măsurile pe care trebuie să le cunoască atât angajații cat si angajatorii crează conditii de muncă optime, încredere reciprocă, dar și respectarea legilor.
Munca în condiții de caniculă este unul dintre exemple supuse atenției de către Dr. Flavius Cioca, Specialist medicina muncii

Actualitate

Acces online pentru contractele de muncă – VOX

Din 2023, românii îşi vor putea verifica vechimea în câmpul muncii cu doar câteva click-uri pe internet şi vor afla dacă angajatorii le-au plătit contribuţiile către stat.

Actualitate

Embargo Fest, tot mai aproape – VOX

Cea de-a treia ediție a Embargo Fest va avea loc în perioada 12-14 august, la Recaș, în locația Două Dealuri.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru