Festivalul etniilor în Timișoara

Dată

Festivalul etniilor din acest an va avea loc în 6 iunie, la ora 17 la Muzeul Bănățean Timișoara. Sârbi, germani, maghiari, bulgari, slovaci, romi, evrei, ucraineni, aromâni vor urca pe scenă și își vor prezenta muzica și dansul pe care le-au pregătit. Vizitatorii vor putea admira o expoziție foto intitulată „Banatul, casa cu două pridvoare”. Intrarea este liberă și vor fi respectate toate măsurile de prevenție Covid-19. Festivalul Etniilor este organizat de către Centrul de Cultură și Artă al Județului Timiș în parteneriat cu Muzeul Satului Bănățean și Arhiepiscopia Timișoarei și este finanțat de Consiliul Județean Timiș.

sursă foto: www.timolis.ro

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Oamenii Naturii – QubArena

Faptele bune și energia pozitivă sunt cele care ne antrenează să clădim viitorul generațiilor viitoare. Un astfel de model este Iosif Martinescu, coordonatorul asociației Verde de Banat, invitatul Corinei Gluhovschi la QubArena din această seară.

Rata șomajului în vestul țării – MozaiQub

Rata şomajului în luna ianuarie 2023 a fost de 5,6%, valoare egală cu cea înregistrată în luna decembrie 2022, arată datele Institutului Național de Statistică.

Actualitate

Timișoara își decide prioritățile – VOX

Campania de bugetare participativă „Timişoara decide!”, ediția 2023, a intrat în linie dreaptă.

Actualitate

Aparatură nouă pentru chirurgia cataractei, la Arad – VOX

Un nou aparat pentru chirurgia cataractei funcționează în cadrul Compartimentului de Oftalmologie, de la Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru