Festivalul de muzică, tradiții și obiceiuri de Crăciun

Dată

Ediția a X-a a Festivalului de muzică, tradiții și obiceiuri de Crăciun se desfășoară până în 17 decembrie. Evenimentul are loc în Sala de concerte „Mihai Perian” a Liceului de Artă „Ion Vidu” din Timișoara. Astăzi, de la ora 18 începe recitalul de colinde, unde vor interpreta elevii secției canto clasic al Liceului de Artă „Ion Vidu”, alături de Orchestra Simfonică a claselor VII-VIII, condusă de Lucian Onița. Marți, 14 decembrie, de la ora 18:30 va începe spectacolul de colinde tradiționale românești. În program sunt incluse colinde tradiţionale româneşti, cu dorința de a promova folclorul autentic, tradițiile şi obiceiurile de iarnă. Vor cânta elevii secției de artă vocală tradițională și Ansamblul folcloric al Liceului, coordonați de Rodica Canțâr.
Vineri, 17 decembrie, ora 18:00 este pregătit un concert de colinde. Se vor putea asculta muzică corală și instrumentală, pe scenă vor urca Corul pe voci egale și Orchestra de suflători Vidu Band. Înregistrările vor fi postate pe pagina oficială de Facebook și Youtube a instituției de învățământ „Liceul Ion Vidu”, în 21, 22 și 23 decembrie, de la ora 18:00.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Cum recuperăm adevărul Revoluției din Decembrie 1989? – QubArena

IRRD ar putea să devină inițiatorul scoaterii adevărului la suprafață despre Decembrie 1989.

Actualitate

Istoria capitalelor culturale – MozaiQub

Programul Capitala Culturala a Europei a apărut/ a fost înființat/ a luat naștere în 1985, când ministrul grec al culturii, Melina Mercouri, și ministrul francez al culturii, Jack Lang, au propus ideea de a desemna anual un oraș ca simbol cultural al Uniunii Europene.

Actualitate

Cum aducem turiști în Timișoara? – QubArena

Cum aducem turiștii străini în Timișoara și care sunt principalele provocări ale demersurilor? Aflăm la QubArena în această, de la ora 19:00 de la reprezentanții agențiilor de incoming din România.

Actualitate

Violența școlară – prevenție și intervenție – MozaiQub

Violenţa este una dintre marile probleme ale lumii contemporane.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru