Festivalul de Film pe Frontieră

Dată

Cea de-a treia ediție a Festivalului de Film pe Frontieră de la Salonta va avea loc în perioada 27-29 august. În cadrul evenimentului vor putea fi vizionate filme ale unor regizori și actori cunoscuți și va exista și o sesiune de întrebări și răspunsuri alături de invitații speciali ai festivalului. Proiecțiile filmelor românești și maghiare care vor fi proiectate vor avea loc în aer liber, la Turnul Ciunt din Salonta. Această ediție este organizată de regizorul Marian Crișan premiat la Cannes și Primăria Salonta. În cadrul festivalului vor fi păstrate măsurile de distanțare socială pentru prevenirea contaminării cu Sars-Cov-2, iar intrarea la festival va fi gratuită.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Cum profesionalizăm administrațiile – QubArena

Singura șansă a românilor o reprezintă profesionalizarea instituțiilor și oamenilor, strategiile de lungă durată, menținerea și punerea loc în practică, armonizarea în interesul public, între politic și administrație.

Actualitate

Greva profesorilor continuă – Vox

Profesorii intră în a doua săptămână de grevă generală după mai multe runde de negocieri între Guvern și reprezentanții sindicatelor.

Actualitate

Pro Musica – o poveste frumoasă! – QubArena

Inițiativele independente ale membrilor comunității sunt cele care asigură păstrarea patrimoniului cultural al Timișoarei. Despre un astfel de proiect frumos, despre o formație emblematica a Rock ului românesc, vorbim la QubArena, Corina Gluhovschi si regizorul Gheorghe Șfeițer si cu coordonatorul proiectului, Ilie Sârbu. Emisiunea poate fi urmărită pe canalele de cablu, pe canalul de YouTube al QubTv, pe pagina de Facebook QubTv si pe site-ul www.qubtv.ro

Actualitate

Președintele Germaniei, în premieră la Timișoara

Frank Walter Steinmeier, președintele Germaniei se află în prima sa vizită la Timișoara. După o scurtă vizită în capitală, urmată de o oprire și la Sibiu, acesta a ajuns și la Timișoara. Aici, a avut programate mai multe întâlniri.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru