Festivalul de datini și obiceiuri din Craiova

Dată

Festivalul de datini şi obiceiuri „Tradiţiile verii“ va avea loc mâine, 20 iulie începând cu ora 18:00 la Teatrul de vară din Parcul „Nicolae Romanescu“. Ansambluri din judeţele Dolj, Gorj, Mehedinți vor prezenta obiceiuri de vară din lumea satului, ca: Sânzienele sau Drăgaica, Paparudele și Muma Ploii. Accesul la eveniment este gratuit și se va face, în limita locurilor disponibile, cu respectarea distanțării fizice. Evenimentul este organizat de către Consiliul Județean Dolj și Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Dolj în parteneriat cu Opera Română Craiova, cu sprijinul Primăriei şi al Consiliului Local Municipal Craiova.

sursă foto: www.radiooltenia.ro

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Șoferii prinși sub influența drogurilor sau a alcoolului nu vor mai putea conduce – VOX

Șoferii prinși sub influența drogurilor sau a alcoolului nu vor mai putea conduce o perioadă de până la 10 ani, conform unui proiect de lege depus de parlamentarul Robert Cazanciuc.

Actualitate

Peste 4.000 permise de ședere, emise în județul Timiș – VOX

Aproximativ 4000 permise de ședere pentru diferite scopuri și peste 1200 de avize de angajare în muncă au fost emise de polițiștii de imigrări din Timiș în primele opt luni ale acestui an.

Actualitate

Produsele cosmetice – benefice sau nocive? – MozaiQub

În ziua de astăzi, machiajul este un element esențial în completarea ținutei de zi cu zi, fie că vorbim doar despre folosirea unui ruj discret, a unui rimel, până la nelipsita cremă de față sau deodorant sau parfum, însă multitudinea de produse disponibile de pe piață, poate îngreuna alegerile atunci când vine vorba despre alegerea unui produs în defavoarea altuia.

Actualitate

De vorbă cu Radu Almășan – Povești cu cântec

Pentru melomanii pasionați de muzica autohtonă, numele lui Radu Almășan este bine-cunoscut.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru