Festivalul – Concurs „Maria Tănase” începe mai devreme

Dată

Cea de-a 26-a ediție a Festivalului – Concurs ,,Maria Tănase” va avea loc în perioada 6-10 septembrie, la Teatrul Național ,,Marin Sorescu” din Craiova. Deși perioada de desfășurare a evenimentului era luna noiembrie, organizatorii au decis să îl organizeze mai devreme pentru a nu fi anulat din cauza pandemiei de Covid-19. În 6 septembrie vor începe preselecțiile, la ora 10.00,  la teatrul craiovean. Se pot înscrie persoanele cu vârsta cuprinsă între 16 și 35 de ani. Trofeul festivalului ,,Maria Tănase” este realizat de artistul plastic Mihai Țopescu. Premiile pentru locurile I, al II-lea și al III-lea, pe ambele secțiuni, sunt de 1000 de euro, 750 de euro, respectiv 500 de euro. Spectacolele vor începe la ora 19:00, iar biletele la festival se pot cumpăra începând de astăzi, de la Teatrul Național din Craiova.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Jurnalul Qub – 26 noiembrie 2021

Titlurile zilei: Echipamente medicale pentru Spitalul Județean din Târgu Jiu, 29 noiembrie, zi liberă, Timișorenii, așteptați la Târgul de Crăciun.

QubArena

Despre povețe și cum ne raportăm la ele – QubArena

Despre solidaritate și implicare, despre importanța rugăciunii și cum să facem față vremurilor grele în care trăim, discutăm în această ediție QubArena Alături de Protopopul Protopopiatului Ortodox Timișoara, Părintele Zaharia Pereș.

MozaiQub

Ziua Clinicii Universitare Bega – MozaiQub

Maternitatea Bega din Timișoara a primit binecuvântarea Înalt Preasfințitului Ioan Mitropolitul Banatului.

Transporturi & Turism

Termen de valabilitate al pașaportului de vaccinare

Uniunea Europeană recomandă un termen de expirare de 9 luni a pașaportului de vaccinare, pentru toți cei care vor să călătorească în țările membre.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru