Festivalul – Concurs „Maria Tănase” începe mai devreme

Dată

Cea de-a 26-a ediție a Festivalului – Concurs ,,Maria Tănase” va avea loc în perioada 6-10 septembrie, la Teatrul Național ,,Marin Sorescu” din Craiova. Deși perioada de desfășurare a evenimentului era luna noiembrie, organizatorii au decis să îl organizeze mai devreme pentru a nu fi anulat din cauza pandemiei de Covid-19. În 6 septembrie vor începe preselecțiile, la ora 10.00,  la teatrul craiovean. Se pot înscrie persoanele cu vârsta cuprinsă între 16 și 35 de ani. Trofeul festivalului ,,Maria Tănase” este realizat de artistul plastic Mihai Țopescu. Premiile pentru locurile I, al II-lea și al III-lea, pe ambele secțiuni, sunt de 1000 de euro, 750 de euro, respectiv 500 de euro. Spectacolele vor începe la ora 19:00, iar biletele la festival se pot cumpăra începând de astăzi, de la Teatrul Național din Craiova.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Istoria în prezent – QubArena

Istoria se repetă peste ani, iar moștenirea este cea care stă la baza evoluției. Despre Timișoara capitală și despre istoria presei, vorbim în această seară la QubArena, de la ora 19:00 cu Prof. Dr. Ioan Hațegan – Istoric și cercetător.

Actualitate

Cum ne îngrijim pielea feței – MozaiQub

Preocuparea pentru îngrijirea feței își are originea cu sute de ani în urmă. Simona Andronovici vorbește despre tehnicile de îngrijire la QubConcept, joi de la ora 18:00.

Actualitate

Parc fotovoltaic lângă Covaci – VOX

Consumul de energie electrică al Consiliului Judeţean Timiş şi al instituţiilor subordonate ar putea fi acoperit integral din surse regenerabile.

Actualitate

Ce trebuie să știm despre deviația de sept nazal? – Rețeta compensată

Afecțiunile ORL se pot manifesta prin simptome imperceptibile, moderate sau severe, și pot indica tratament chirurgical și nechirurgical pentru pacienți, în funcție de diagnosticul stabilit de către medicul specialist și de indicațiile de recuperare a funcționalității normale a urechii, a nasului sau a gâtului.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru