Festival de film la Timișoara

Dată

Festivalul de film „Ceau, Cinema” se va desfășura și în acest an în perioada 15-18 iulie. Proiecțiile vor avea loc în aer liber, dar şi în interior dacă situaţia o va permite, cu respectarea normelor impuse de autorități. Ediția cu numărul opt aduce în fața timișorenilor doar filme românești, fiind dedicată cinematografiei autohtone. „Ceau, Cinema!” își propune să susțină cinematografia română și să le ofere cineaștilor șansa de a-și arăta filmele în proiecții fizice și de a se întâlni cu spectatorii. „Mia își ratează răzbunarea” și „Otto Barbarul” sunt primele două filme dezvăluite din competiție. Întregul program şi spaţiile de proiecţie vor fi anunţate pe site-ul afișat pe ecran.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Taj Mahal, monumentul dedicat dragostei – MozaiQub

Taj Mahal este de departe unul dintre cele mai cunoscute monumente din lume, o dovadă a rafinamentului cultural al Imperiului Mogul care a ocupat timp de 350 de ani o mare parte din subcontinentul indian, devenind în jurul anilor 1700 cea mai mare putere din zonă.

Actualitate

Cheltuielile românilor – MozaiQub

Ca structură, sursa principală a veniturlor o reprezintă salariul, cu o pondere de 70%, în timp ce 19% sunt venituri din prestaţii sociale, 6% venituri în natură, 2,1% din activităţi neagricole independente, 1,5% din agricultură, iar 1% venituri din proprietate şi vânzarea de active.

Actualitate

Un nou sistem de iluminat public – VOX

24 de străzi și bulevarde din Timișoara urmează să beneficieze de un nou sistem de iluminat.

Actualitate

Tramvaiul turistic TramTM – VOX

Tramvaiul turistic TramTM Tur iese din nou pe traseu.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru