Festival de Film la Timișoara

Dată

Ediția a cincea a Festivalului de Film Central European Timișoara va avea loc în acest an în perioada 1-5 septembrie. Filme din categoriile: competiție, panorama, filme studențești și filme documentare vor putea fi vizionate de către cinefilii timișoreni interesați în Aula Magna Universității de Vest din Timișoara, în Grădina de Vară Capitol și în piața Libertății. Juriul care va decide câștigătorul secțiunii competiționale este format din Laszlo Kantor, producător de film, Mihai Fulger, critic de film și actrița Ana Covalciuc. Intrarea la evenimente este gratuită, iar biletele pot fi găsite pe site-urile: iabilet.ro sau eventbook.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Jurnalul Qub – 26 noiembrie 2021

Titlurile zilei: Echipamente medicale pentru Spitalul Județean din Târgu Jiu, 29 noiembrie, zi liberă, Timișorenii, așteptați la Târgul de Crăciun.

QubArena

Despre povețe și cum ne raportăm la ele – QubArena

Despre solidaritate și implicare, despre importanța rugăciunii și cum să facem față vremurilor grele în care trăim, discutăm în această ediție QubArena Alături de Protopopul Protopopiatului Ortodox Timișoara, Părintele Zaharia Pereș.

MozaiQub

Ziua Clinicii Universitare Bega – MozaiQub

Maternitatea Bega din Timișoara a primit binecuvântarea Înalt Preasfințitului Ioan Mitropolitul Banatului.

Transporturi & Turism

Termen de valabilitate al pașaportului de vaccinare

Uniunea Europeană recomandă un termen de expirare de 9 luni a pașaportului de vaccinare, pentru toți cei care vor să călătorească în țările membre.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru