Festival de Film la Timișoara

Dată

Ediția a cincea a Festivalului de Film Central European Timișoara va avea loc în acest an în perioada 1-5 septembrie. Filme din categoriile: competiție, panorama, filme studențești și filme documentare vor putea fi vizionate de către cinefilii timișoreni interesați în Aula Magna Universității de Vest din Timișoara, în Grădina de Vară Capitol și în piața Libertății. Juriul care va decide câștigătorul secțiunii competiționale este format din Laszlo Kantor, producător de film, Mihai Fulger, critic de film și actrița Ana Covalciuc. Intrarea la evenimente este gratuită, iar biletele pot fi găsite pe site-urile: iabilet.ro sau eventbook.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Pericolele gripei aviare și ale pestei porcine – MozaiQub

Cazurile de gripă aviară au înregistrat o creștere explozivă încă de la începutul anului 2023, răspândindu-se în tot mai multe colțuri ale globului.

Actualitate

Timișoara 2023 – QubArena

Despre ce evenimente vom avea în Timișoara anul acesta, dar și răspunsuri la multe dintre întrebările legate de Deschiderea oficială a TM2023, aflăm în această …

Actualitate

Vrem un oraș curat în care se respectă legile! – MozaiQub

Terenul viran din spatele pieței Mehala din Timișoara, folosită ilegal de câțiva ani ca rampă de gunoi și ca pășune de câteva sute de oi, trezește instituțiile abilitate să aplice legea și să protejeze timișorenii.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru