Festival de Film la Timișoara

Dată

Ediția a cincea a Festivalului de Film Central European Timișoara va avea loc în acest an în perioada 1-5 septembrie. Filme din categoriile: competiție, panorama, filme studențești și filme documentare vor putea fi vizionate de către cinefilii timișoreni interesați în Aula Magna Universității de Vest din Timișoara, în Grădina de Vară Capitol și în piața Libertății. Juriul care va decide câștigătorul secțiunii competiționale este format din Laszlo Kantor, producător de film, Mihai Fulger, critic de film și actrița Ana Covalciuc. Intrarea la evenimente este gratuită, iar biletele pot fi găsite pe site-urile: iabilet.ro sau eventbook.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Machu Picchu, povestea unui oraş pierdut – MozaiQub

În 24 iulie 1911, a fost redescoperit Machu Picchu, „oraşul pierdut al incaşilor”, de către arheologul american Hiram Bingham.

Actualitate

Ştefan Luchian: pictorul sufletului românesc – MozaiQub

Astăzi, 28 iunie, se împlinesc 106 de ani de la trecerea le cele veşnice a pictorului Ştefan Luchian, remarcabil reprezentant al artei moderne româneşti.

Actualitate

Seceta şi recolta din România – VOX

Seceta cauzată de temperaturile neobișnuit de mari afectează recolta din România.

Actualitate

Cele mai mici preţuri la carburanţi – VOX

La finalul acestei săptămâni, adică de la 1 iulie, se anunță ieftiniri ale carburanților. Executivul a anunțat un minus de 50 de bani atât la benzină, cât și la motorină, care ar urma să se aplice direct la pompă, cu toate acestea, preţul carburanţilor rămâne unul ridicat.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru