Festival de colinde și datini în Giarmata

Dată

În perioada 9-11 decembrie, pe scena Târgului de Crăciun din Giarmata, se va desfășura a XI-a ediție a Festivalului de datini, colinde și obiceiuri de iarnă, organizat de Asociația Culturală „Pro Datina”. Astăzi, din program vor face parte: Școala de Arte Timișoara, Ansamblul Planurile Dornelor, iar alături de Taraful Pro Datina, vor veni colindători din Mehedinți. Mâine, începând cu ora 17.00, pe scenă se vor organiza serbările Școlii Gimnaziale Giarmata. Iar sâmbătă, 11 decembrie, festivalul continuă cu Ansambluri din Giarmata, Caraș-Severin și colindători din Țara Zarandului. Intrarea este liberă și se face doar în baza certificatului verde, conform legislației în vigoare.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Deschiderea Timișoara 2023 – MozaiQub

Deschiderea oficială a programului Timişoara Capitală Culturală Europeană 2023, care are loc pe 17-19 februarie, este precedată de o diversitate de evenimente care invită publicul să intre în atmosfera de sărbătoare culturală.

Actualitate

Garda de la Timișoara – QubArena

Ceremonial de schimbare a gărzii la Timișoara.

Actualitate

Victimele traficului de persoane – MozaiQub

De mai bine de 15 ani, România este țara europeană cu cel mai mare număr de cetățeni UE victime ale traficului de persoane și cu grupări de infracționalitate organizată în continuă creștere, care acționează tot mai sofisticat, unele fiind conectate la rețele internaționale puternice

Actualitate

Ce strategie de promovare are Timișul? – QubArena

Promovarea și dezvoltarea turismului județului Timiș sunt priorități.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru