Expoziție și lansări de carte

Dată

Centrul german “Alexander Tietz” din Reşiţa va găzdui marţi, 10 august, de la ora 17:00, expoziţia de artă plastică “In memoriam, Viorel Coţoiu”. Evenimentul are loc cu sprijinul pictorului Bogdan Piperiu, artist plastic reşiţean stabilit în Germania. Miercuri, 11 august, de la ora 17:00, Biblioteca Germană „Alexander Tietz“ va fi gazda unei prezentări de carte. Colonelul Pavel Brebu își prezintă volumul „Portul popular în Ilidia“, lucrare apărută anul acesta. Tot la Biblioteca Germană „Alexander Tietz“ va avea loc joi, 12 august, de la ora 17:00, prezentarea volumului „Damaschin Bojincă, enciclopedist uitat“, lucrare semnată de preot  dr. Vasile Petrica, protopop al Reșiței.

sursă foto: argument-cs.ro

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Pericolele gripei aviare și ale pestei porcine – MozaiQub

Cazurile de gripă aviară au înregistrat o creștere explozivă încă de la începutul anului 2023, răspândindu-se în tot mai multe colțuri ale globului.

Actualitate

Timișoara 2023 – QubArena

Despre ce evenimente vom avea în Timișoara anul acesta, dar și răspunsuri la multe dintre întrebările legate de Deschiderea oficială a TM2023, aflăm în această …

Actualitate

Vrem un oraș curat în care se respectă legile! – MozaiQub

Terenul viran din spatele pieței Mehala din Timișoara, folosită ilegal de câțiva ani ca rampă de gunoi și ca pășune de câteva sute de oi, trezește instituțiile abilitate să aplice legea și să protejeze timișorenii.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru