Expoziție de artă decorativă

Dată

Expoziția de artă decorativă „Ocolul magic”, semnată de artista Daciana Ungureanu va avea loc astăzi la Muzeul Național „Constantin Brâncuși” din Târgu Jiu, de la ora 18:00. Curatorul expoziției este Dorina Cioplea-Văduva. Vernisajul aduce laolaltă 100 de piese realizate în ultimii 10 ani. Povestea din spatele expoziției a pornit de la covorul de 100 de ani, pentru care artista este a cincea moștenitoare pe linie maternă. O altă inspirație a artistei sunt altițele iei gorjenești, în mod special cea cu motive geometrice. Persoanele interesate sunt așteptate la vernisaj la Muzeul Național „Constantin Brâncuși”, aflat pe strada Victoriei, numărul 2.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

MozaiQub

Cum încep cursurile la USAMVB Timișoara și la Universitatea din Craiova? – MozaiQub

Situaţia începerii anului universitar pentru studenţii Universităţii din Craiova rămâne, încă, una neclară, deciziile de organizare şi desfăşurare a cursurilor urmând a fi discutate pe parcursul zilei de astăzi, într-o şedinţă a conducerii

MozaiQub

Cum încep cursurile la Universitatea de Vest Timișoara? – MozaiQub

Universitatea de Vest din Timișoara îi așteaptă pe studenți în noul an universitar de luni, 27 septembrie. Pentru studenții din cadrul facultăților de la Universitatea de Vest cursurile încep diferit. Unii dintre ei vor merge fizic la cursuri, alții le vor susține online.

MozaiQub

Cum încep cursurile la Universitatea Politehinica Timișoara? – MozaiQub

Universitatea Politehnica Timișoara își deschide porțile pentru studenți luni, 27 septembrie. Creșterea numărului de cazuri la nivelul Timișoarei și noile restricții impuse de autorități i-a făcut pe studenți să se întrebe cum va începe noul an universitar.

Actualitate

Jurnalul Qub – 24 septembrie 2021

Titlurile zilei: Pandemia la zi, Angajații nevaccinați, testați la trei zile, Timișoara într-un program de guvernare participativă, Studenții timișoreni pot primi finanțări pentru deschiderea afacerilor

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru