Expoziție de artă decorativă

Dată

Expoziția de artă decorativă „Ocolul magic”, semnată de artista Daciana Ungureanu va avea loc astăzi la Muzeul Național „Constantin Brâncuși” din Târgu Jiu, de la ora 18:00. Curatorul expoziției este Dorina Cioplea-Văduva. Vernisajul aduce laolaltă 100 de piese realizate în ultimii 10 ani. Povestea din spatele expoziției a pornit de la covorul de 100 de ani, pentru care artista este a cincea moștenitoare pe linie maternă. O altă inspirație a artistei sunt altițele iei gorjenești, în mod special cea cu motive geometrice. Persoanele interesate sunt așteptate la vernisaj la Muzeul Național „Constantin Brâncuși”, aflat pe strada Victoriei, numărul 2.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Phoenix povestea – QubArena

Filmul Phoenix povestea are loc în 7 decembrie, la Cinema Victoria. Vorbim în această seară, de la ora 19:00, cu Nicolae Covaci, liderul formației Phoenix și Cristian Nema, regizor.

Actualitate

Diagnoza facială – QubConcept

Ce știm despre pielea noastră? De ce este important s aflăm starea de sănătate a pielii și ce produse să alegem pentru îngrijire, aflăm în această seară, la Qub Concept de la Simona Andronovici.

Actualitate

Epilepsia-o boală, nu un stigmat – Rețeta Compensată

Epilepsia este o boală misterioasă ale cărei cauze nu sunt complet elucidate.

Actualitate

Produs în Banat – QubArena

Preocuparea pentru binele comunității capătă încet, încet alte dimensiuni. Oamenii încep sa înțeleagă de ce este nevoie să ne implicăm , să cerem și să fim uniți. Vorbim despre toate acestea și despre mai multe la Qub Arena, cu Cătălin Tiuch, președintele GAL Timișoara.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru