Expoziția ‘Poltehnica Centenar’

Dată

Expoziția „Politehnica Centenar” va avea loc la Bastionul Maria Theresia din Timișoara în 10 iunie, de la ora 19:21. Aici poate fi admirată istoria uneia dintre cele mai frumoase povești din fotbalul românesc. Povestea celor o sută de ani, atât momentele de apogeu, cât şi cele de tristeţe, va fi cuprinsă în imagini şi obiecte de colecţie istorice. La eveniment vor fi prezente de asemenea mai multe glorii din generaţii diferite ale clubului. Participarea la vernisaj se va realiza în limita locurilor disponibile, iar vizitarea expoziției va fi permisă doar cu respectarea tuturor măsurilor de prevenire a răspândirii coronavirusului. Expoziția este realizată cu sprijinul Consiliului Județean Timiș și al Universității Politehnica Timișoara.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Machu Picchu, povestea unui oraş pierdut – MozaiQub

În 24 iulie 1911, a fost redescoperit Machu Picchu, „oraşul pierdut al incaşilor”, de către arheologul american Hiram Bingham.

Actualitate

Ştefan Luchian: pictorul sufletului românesc – MozaiQub

Astăzi, 28 iunie, se împlinesc 106 de ani de la trecerea le cele veşnice a pictorului Ştefan Luchian, remarcabil reprezentant al artei moderne româneşti.

Actualitate

Seceta şi recolta din România – VOX

Seceta cauzată de temperaturile neobișnuit de mari afectează recolta din România.

Actualitate

Cele mai mici preţuri la carburanţi – VOX

La finalul acestei săptămâni, adică de la 1 iulie, se anunță ieftiniri ale carburanților. Executivul a anunțat un minus de 50 de bani atât la benzină, cât și la motorină, care ar urma să se aplice direct la pompă, cu toate acestea, preţul carburanţilor rămâne unul ridicat.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru