Expoziția ‘Poltehnica Centenar’

Dată

Expoziția „Politehnica Centenar” va avea loc la Bastionul Maria Theresia din Timișoara în 10 iunie, de la ora 19:21. Aici poate fi admirată istoria uneia dintre cele mai frumoase povești din fotbalul românesc. Povestea celor o sută de ani, atât momentele de apogeu, cât şi cele de tristeţe, va fi cuprinsă în imagini şi obiecte de colecţie istorice. La eveniment vor fi prezente de asemenea mai multe glorii din generaţii diferite ale clubului. Participarea la vernisaj se va realiza în limita locurilor disponibile, iar vizitarea expoziției va fi permisă doar cu respectarea tuturor măsurilor de prevenire a răspândirii coronavirusului. Expoziția este realizată cu sprijinul Consiliului Județean Timiș și al Universității Politehnica Timișoara.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Ploile ne găsesc mereu fără soluții

Actualitate

Conferința internațională „Security Challenges in the Balkans”, la Timișoara

A șaptea ediție a conferinței internaționale „Security Challenges in the Balkans” are loc la Timișoara. Conferința este organizată în cadrul parteneriatului existent între Universitatea de Vest din Timișoara și New Strategy Center și sub patronajul Ministerului Afacerilor Externe.

Actualitate

Cod portocaliu de averse în vestul țării

Actualitate

Mărturii despre Decembrie 1989 partea a II-a – QubArena

Adevărurile despre Decembrie 1989 spuse de revoluționarii autentici încep să iasă la lumină. Privim evenimentele din Decembrie 1989 și din perspectiva unor participanți la Revoluție …

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru