Expoziția ‘Poltehnica Centenar’

Dată

Expoziția „Politehnica Centenar” va avea loc la Bastionul Maria Theresia din Timișoara în 10 iunie, de la ora 19:21. Aici poate fi admirată istoria uneia dintre cele mai frumoase povești din fotbalul românesc. Povestea celor o sută de ani, atât momentele de apogeu, cât şi cele de tristeţe, va fi cuprinsă în imagini şi obiecte de colecţie istorice. La eveniment vor fi prezente de asemenea mai multe glorii din generaţii diferite ale clubului. Participarea la vernisaj se va realiza în limita locurilor disponibile, iar vizitarea expoziției va fi permisă doar cu respectarea tuturor măsurilor de prevenire a răspândirii coronavirusului. Expoziția este realizată cu sprijinul Consiliului Județean Timiș și al Universității Politehnica Timișoara.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Jurnalul Qub – 26 noiembrie 2021

Titlurile zilei: Echipamente medicale pentru Spitalul Județean din Târgu Jiu, 29 noiembrie, zi liberă, Timișorenii, așteptați la Târgul de Crăciun.

QubArena

Despre povețe și cum ne raportăm la ele – QubArena

Despre solidaritate și implicare, despre importanța rugăciunii și cum să facem față vremurilor grele în care trăim, discutăm în această ediție QubArena Alături de Protopopul Protopopiatului Ortodox Timișoara, Părintele Zaharia Pereș.

MozaiQub

Ziua Clinicii Universitare Bega – MozaiQub

Maternitatea Bega din Timișoara a primit binecuvântarea Înalt Preasfințitului Ioan Mitropolitul Banatului.

Transporturi & Turism

Termen de valabilitate al pașaportului de vaccinare

Uniunea Europeană recomandă un termen de expirare de 9 luni a pașaportului de vaccinare, pentru toți cei care vor să călătorească în țările membre.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru