Expoziția ‘Poltehnica Centenar’

Dată

Expoziția „Politehnica Centenar” va avea loc la Bastionul Maria Theresia din Timișoara în 10 iunie, de la ora 19:21. Aici poate fi admirată istoria uneia dintre cele mai frumoase povești din fotbalul românesc. Povestea celor o sută de ani, atât momentele de apogeu, cât şi cele de tristeţe, va fi cuprinsă în imagini şi obiecte de colecţie istorice. La eveniment vor fi prezente de asemenea mai multe glorii din generaţii diferite ale clubului. Participarea la vernisaj se va realiza în limita locurilor disponibile, iar vizitarea expoziției va fi permisă doar cu respectarea tuturor măsurilor de prevenire a răspândirii coronavirusului. Expoziția este realizată cu sprijinul Consiliului Județean Timiș și al Universității Politehnica Timișoara.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Phoenix povestea – QubArena

Filmul Phoenix povestea are loc în 7 decembrie, la Cinema Victoria. Vorbim în această seară, de la ora 19:00, cu Nicolae Covaci, liderul formației Phoenix și Cristian Nema, regizor.

Actualitate

Diagnoza facială – QubConcept

Ce știm despre pielea noastră? De ce este important s aflăm starea de sănătate a pielii și ce produse să alegem pentru îngrijire, aflăm în această seară, la Qub Concept de la Simona Andronovici.

Actualitate

Epilepsia-o boală, nu un stigmat – Rețeta Compensată

Epilepsia este o boală misterioasă ale cărei cauze nu sunt complet elucidate.

Actualitate

Produs în Banat – QubArena

Preocuparea pentru binele comunității capătă încet, încet alte dimensiuni. Oamenii încep sa înțeleagă de ce este nevoie să ne implicăm , să cerem și să fim uniți. Vorbim despre toate acestea și despre mai multe la Qub Arena, cu Cătălin Tiuch, președintele GAL Timișoara.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru