Evenimente și restricții de 1 decembrie

Dată

Ziua de 1 decembrie va fi celebrată la Timișoara printr-o ceremonie militară și religioasă. Așa cum am fost obișnuiți, se vor depune coroane, iar autoritățile vor lua, rând pe rând, cuvântul. Evenimentele se vor desfășura în parcul Central „Anton Scudier”. Începând la ora 11, ceremonialul va dura aproximativ 30 de minute. Tot de 1 decembrie se va deschide și Târgul de Crăciun din Timișoara. Până în 17 ianuarie, în fața Operei va exista un patinoar, iar în Piața Libertății ne vor aștepta zeci de căsuțe cu diferite produse. Tot în Piața Libertății, timișorenii pot admira bradul artificial în valoare de 10.000 de euro. Atât în cazul ceremoniei organizate cu ocazia zilei de 1 decembrie, cât și pentru intrarea în zona târgului de Crăciun, este obligatorie prezentarea certificatului verde.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Phoenix povestea – QubArena

Filmul Phoenix povestea are loc în 7 decembrie, la Cinema Victoria. Vorbim în această seară, de la ora 19:00, cu Nicolae Covaci, liderul formației Phoenix și Cristian Nema, regizor.

Actualitate

Diagnoza facială – QubConcept

Ce știm despre pielea noastră? De ce este important s aflăm starea de sănătate a pielii și ce produse să alegem pentru îngrijire, aflăm în această seară, la Qub Concept de la Simona Andronovici.

Actualitate

Epilepsia-o boală, nu un stigmat – Rețeta Compensată

Epilepsia este o boală misterioasă ale cărei cauze nu sunt complet elucidate.

Actualitate

Produs în Banat – QubArena

Preocuparea pentru binele comunității capătă încet, încet alte dimensiuni. Oamenii încep sa înțeleagă de ce este nevoie să ne implicăm , să cerem și să fim uniți. Vorbim despre toate acestea și despre mai multe la Qub Arena, cu Cătălin Tiuch, președintele GAL Timișoara.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru