Eveniment dedicat Zilei Naţionale

Dată

Biblioteca Judeţeană „Ovid Densuşianu” din Deva, împreună cu Liceul Tehnologic „Transilvania” şi cu sprijinul Consiliului Judeţean Hunedoara, va organiza şi în acest an o activitatea cultural-educativă dedicată Zilei Naţionale a României. Evenimentul va avea loc în ziua de 26 noiembrie, începând cu ora 13:00, în Sala de Proiecte europene a Liceului Tehnologic „Transilvania” din Deva.
Publicului i se va prezenta o expunere a evenimentelor care au avut loc la 1 Decembrie 1918, prin intermediul imaginilor-document care vor ilustra fiecare etapă care a condus la realizarea unirii tuturor provinciilor românești între hotarele aceleiași țări.
La finalul evenimentul, celor prezenţi în sală li se vor adresa întrebări legate de Ziua Naţională, iar cele mai bune răspunsuri vor fi răsplătite cu premii constând în cărţi şi diplome oferite de Biblioteca Judeţeană.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Zilele Culturale Maghiare din Timișoara – Povești cu cântec

Cea de-a opta ediție a Zilelor Culturale Maghiare din Timișoara a avut parte de un program divers, care s-a întins pe o perioadă a cinci zile. Gala de deschidere a evenimentului organizat de Asociația Bastion-Varbastya a avut loc la Teatrul Național și a cuprins pe lângă discursurile de bun venit și spectacolul „Poruncile”.

Actualitate

Constantin Brâncuși , prezent și prin Teatru și Carte la TimCultura 2023 – VOX

Ediția a IV-a a SUNLIGHT THEATRE, festival de teatru și artele spectacolului, care a început în luna martie și se va termina în luna noiembrie, aduce un eveniment prezent prin teatru și carte despre Constantin Brâncuși, la Timișoara

Actualitate

România este anul acesta în top 5 țări din Europa cu cele mai multe zile fără școală – VOX

România, cu 120 de zile libere – vacanțe, sărbători, punți – în anul școlar 2023-2024, figurează și anul acesta în top 5 al țărilor europene cu cele mai multe zile de vacanță

Actualitate

Cea mai mare expoziție Constantin Brâncuși din ultimii 50 de ani în România, în premieră, la Timișoara – MozaiQub

Cea mai importantă expoziție dedicată sculptorului Constantin Brâncuși în ultima jumătate de secol, în România, se deschide publicului la Timișoara sâmbătă, 30 septembrie.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru