Eveniment dedicat Zilei Naţionale

Dată

Biblioteca Judeţeană „Ovid Densuşianu” din Deva, împreună cu Liceul Tehnologic „Transilvania” şi cu sprijinul Consiliului Judeţean Hunedoara, va organiza şi în acest an o activitatea cultural-educativă dedicată Zilei Naţionale a României. Evenimentul va avea loc în ziua de 26 noiembrie, începând cu ora 13:00, în Sala de Proiecte europene a Liceului Tehnologic „Transilvania” din Deva.
Publicului i se va prezenta o expunere a evenimentelor care au avut loc la 1 Decembrie 1918, prin intermediul imaginilor-document care vor ilustra fiecare etapă care a condus la realizarea unirii tuturor provinciilor românești între hotarele aceleiași țări.
La finalul evenimentul, celor prezenţi în sală li se vor adresa întrebări legate de Ziua Naţională, iar cele mai bune răspunsuri vor fi răsplătite cu premii constând în cărţi şi diplome oferite de Biblioteca Judeţeană.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Autostrada Lugoj-Deva, mai are de așteptat – VOX

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a anuntatcă a încheiat, procesul de evaluare a ofertelor depuse pentru „Proiectare și execuție lucrări pentru obiectivul major de investiții: Autostrada Lugoj –Deva, intre Margina și Holdea.

Actualitate

Epidemiile în istorie – Marea Ciumă – MozaiQub

De milenii, omenirea luptă cu un duşman invizibil. Alături de catastrofe naturale, foamete şi războaie, micile vietăţi microscopice au punctat în paginile de istorie, devastând teritorii întinse şi punând în pericol existenţa unor popoare

Actualitate

Noi reglementări pentru consumatori – VOX

ANPC a stabilit modalitățile de aducere la cunoștința consumatorilor a informațiilor referitoare la produsele finite sau mâncărurile preparate oferite spre comercializare consumatorului, pentru consumul pe loc sau la domiciliu, de către unitățile de restaurație colectivă.

Actualitate

Cum ne incalzim in siguranta iarna aceasta? – QubArena

Sezonul rece, lantul de scumpiri, intreruperile furnizarii de agent termic sunt factori determinanti pentru cautarea solutiilor mai putin costisitoare, dar de cele mai multe ori periculoase.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru