Donare de sânge la Timișoara

Dată

Donatorii de sânge timișoreni sunt așteptați la Centrul de Tranfuzii Timișoara începând de astăzi, 14 iunie. Fiecare zi a săptămânii este dedicată unei afecțiuni specifice care necesită transfuzii  sanguine. Cu ocazia Zilei Mondiale a Donatorului de Sânge, Centrul Regional de Transfuzie Sanguină Timișoara în parteneriat cu asociația ,,Acasă în Banat” lansează campania ,,Luna Donatorului”. Pentru realizarea obiectivului propus, partenerii asociației pun la dispoziție tuturor donatorilor cafea, fructe, dulciuri, autocolante, iar zilnic la tombolă se va extrage un  premiu. Premiile oferite sunt: bilete la teatru, tricouri, echipamente sportive. Potrivit reprezentanților Centrului de Transfuzii din Timișoara, este nevoie urgentă de sânge din grupele 0 și A, dar orice donator este binevenit. Programarea se poate face și online, pe site-ul donorium.ro, iar programul de donare este de luni până vineri, între orele 8:00 și 13:00. Pot dona sânge și persoanele care au făcut vaccinul împotriva virusului SARS-CoV 2.

sursă foto: www.digi24.ro

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

MozaiQub

Astrologia, o (pseudo)ştiinţă – MozaiQub

Astrologia este o pseudoștiință conform căreia pozițiile relative ale obiectelor cerești ar putea oferi informații despre personalitatea, relațiile umane și alte probleme legate de viața umană.

MozaiQub

Cinematografia: de la origini la modernitate – MozaiQub

Istoria cinematografiei a început în Franța, în 28 decembrie 1895, dată recunoscută pentru că tocmai atunci a fost prezentat pentru prima dată un film, când Antoine Lumiére, din Lyon, a găzduit, la Paris, un show cu imagini în mișcare.

Vox

24 mai – Ziua limbii bulgare – VOX

La data de 24 mai este celebrată Ziua limbii bulgare. În această zi sunt sărbătoriţi Sfinţii Chiril şi Metodie, creatorii alfabetului chirilic, utilizat pentru scrierea în limba bulgară.

Actualitate

Parcul Copiilor din Timişoara – MozaiQub

Parcul Copiilor “Ion Creangă” din Timişoara este unul dintre cele mai mari şi cele mai frecventate parcuri, atât de cei mici, cât şi de părinţii acestora. Cu o istorie ce datează de aproximativ 160 de ani, parcul a trecut prin mai multe etape până să ajungă la forma la care este astăzi.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru