Donare de sânge la Timișoara

Dată

Donatorii de sânge timișoreni sunt așteptați la Centrul de Tranfuzii Timișoara începând de astăzi, 14 iunie. Fiecare zi a săptămânii este dedicată unei afecțiuni specifice care necesită transfuzii  sanguine. Cu ocazia Zilei Mondiale a Donatorului de Sânge, Centrul Regional de Transfuzie Sanguină Timișoara în parteneriat cu asociația ,,Acasă în Banat” lansează campania ,,Luna Donatorului”. Pentru realizarea obiectivului propus, partenerii asociației pun la dispoziție tuturor donatorilor cafea, fructe, dulciuri, autocolante, iar zilnic la tombolă se va extrage un  premiu. Premiile oferite sunt: bilete la teatru, tricouri, echipamente sportive. Potrivit reprezentanților Centrului de Transfuzii din Timișoara, este nevoie urgentă de sânge din grupele 0 și A, dar orice donator este binevenit. Programarea se poate face și online, pe site-ul donorium.ro, iar programul de donare este de luni până vineri, între orele 8:00 și 13:00. Pot dona sânge și persoanele care au făcut vaccinul împotriva virusului SARS-CoV 2.

sursă foto: www.digi24.ro

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Jurnalul Qub – 26 noiembrie 2021

Titlurile zilei: Echipamente medicale pentru Spitalul Județean din Târgu Jiu, 29 noiembrie, zi liberă, Timișorenii, așteptați la Târgul de Crăciun.

QubArena

Despre povețe și cum ne raportăm la ele – QubArena

Despre solidaritate și implicare, despre importanța rugăciunii și cum să facem față vremurilor grele în care trăim, discutăm în această ediție QubArena Alături de Protopopul Protopopiatului Ortodox Timișoara, Părintele Zaharia Pereș.

MozaiQub

Ziua Clinicii Universitare Bega – MozaiQub

Maternitatea Bega din Timișoara a primit binecuvântarea Înalt Preasfințitului Ioan Mitropolitul Banatului.

Transporturi & Turism

Termen de valabilitate al pașaportului de vaccinare

Uniunea Europeană recomandă un termen de expirare de 9 luni a pașaportului de vaccinare, pentru toți cei care vor să călătorească în țările membre.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru