Doar pietoni și bicicliști pe străzile Timișoarei în weekend

Dată

Concerte, ateliere de creație, sport și vizionare de filme sunt activitățile pregătite de Casa de Cultură Timișoara în cadrul proiectului „Străzi pentru comunitate”. Acesta va avea loc în acest sfârșit de săptămână, în zilele de 24 și 25 iulie. Traficul rutier de pe străzile Gheorghe Lazăr, Gheorghe Dima, 1 Decembrie 1989 și bulevardul I.C.Brătianu va fi blocat, fiind permisă circulația persoanelor pentru sport, plimbări cu biciclete, bătaie cu baloane cu apă și alte activități. Evenimentul este organizat în Timișoara încă din anul 2002, inițial, sub denumirea de „Străzi deschise, o zi fără mașini” și este inspirat din evenimentul parizian „Paris plages”. Pentru acest proiect pilot, Primăria Timișoarei a alocato sumă de 50.000 de euro.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Jurnalul Qub – 27 iulie 2021

Titurie zilei: Pandemia la zi, Masca de protecție rămâne obligatorie, Primele rezultate ale concursului de titularizare, Angajații Termocentralei Mintia sunt șomeri.

QubArena

Povestea Flight Festival – QubArena

Flight Festival este un proiect curajos, care atrage în fiecare an tot mai mulți participanți si care unește comunitatea în diversitatea ei. Flight Festival, o initiativa care ne demonstrează că Timișoara este Capitală Culturală de ani și ani datorită oamenilor care conduc instituțiile culturale din oraș, si acelor care organizeaza proiecte de anvergură frumoase, cu public buneros. Lipseşte cu desăvârșire interesul pentru unirea acestor forțe. Despre ce presupune munca din spatele spectacolelor, despre programul ediției 2021 vorbesc în această seară Corina Gluhovschi și Vlad Garboni, director artistic al Flight Festival.

Sănătate & Sport

Pandemia a dublat fenomenul singurătății

Fenomenul singurătății a crescut alarmant în Uniunea Europeană, în primele luni ale pandemiei de Covid-19.

Economie & Finanțe & Piața muncii

Noi proiecte europene transfrontaliere

Noi proiecte de cooperare transfrontalieră au fost atrase prin programe de finanțare europeană pentru perioada 2021-2027.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru