Doar pietoni și bicicliști pe străzile Timișoarei în weekend

Dată

Concerte, ateliere de creație, sport și vizionare de filme sunt activitățile pregătite de Casa de Cultură Timișoara în cadrul proiectului „Străzi pentru comunitate”. Acesta va avea loc în acest sfârșit de săptămână, în zilele de 24 și 25 iulie. Traficul rutier de pe străzile Gheorghe Lazăr, Gheorghe Dima, 1 Decembrie 1989 și bulevardul I.C.Brătianu va fi blocat, fiind permisă circulația persoanelor pentru sport, plimbări cu biciclete, bătaie cu baloane cu apă și alte activități. Evenimentul este organizat în Timișoara încă din anul 2002, inițial, sub denumirea de „Străzi deschise, o zi fără mașini” și este inspirat din evenimentul parizian „Paris plages”. Pentru acest proiect pilot, Primăria Timișoarei a alocato sumă de 50.000 de euro.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Oamenii Naturii – QubArena

Faptele bune și energia pozitivă sunt cele care ne antrenează să clădim viitorul generațiilor viitoare. Un astfel de model este Iosif Martinescu, coordonatorul asociației Verde de Banat, invitatul Corinei Gluhovschi la QubArena din această seară.

Rata șomajului în vestul țării – MozaiQub

Rata şomajului în luna ianuarie 2023 a fost de 5,6%, valoare egală cu cea înregistrată în luna decembrie 2022, arată datele Institutului Național de Statistică.

Actualitate

Timișoara își decide prioritățile – VOX

Campania de bugetare participativă „Timişoara decide!”, ediția 2023, a intrat în linie dreaptă.

Actualitate

Aparatură nouă pentru chirurgia cataractei, la Arad – VOX

Un nou aparat pentru chirurgia cataractei funcționează în cadrul Compartimentului de Oftalmologie, de la Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru