Doar pietoni și bicicliști pe străzile Timișoarei în weekend

Dată

Concerte, ateliere de creație, sport și vizionare de filme sunt activitățile pregătite de Casa de Cultură Timișoara în cadrul proiectului „Străzi pentru comunitate”. Acesta va avea loc în acest sfârșit de săptămână, în zilele de 24 și 25 iulie. Traficul rutier de pe străzile Gheorghe Lazăr, Gheorghe Dima, 1 Decembrie 1989 și bulevardul I.C.Brătianu va fi blocat, fiind permisă circulația persoanelor pentru sport, plimbări cu biciclete, bătaie cu baloane cu apă și alte activități. Evenimentul este organizat în Timișoara încă din anul 2002, inițial, sub denumirea de „Străzi deschise, o zi fără mașini” și este inspirat din evenimentul parizian „Paris plages”. Pentru acest proiect pilot, Primăria Timișoarei a alocato sumă de 50.000 de euro.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Machu Picchu, povestea unui oraş pierdut – MozaiQub

În 24 iulie 1911, a fost redescoperit Machu Picchu, „oraşul pierdut al incaşilor”, de către arheologul american Hiram Bingham.

Actualitate

Ştefan Luchian: pictorul sufletului românesc – MozaiQub

Astăzi, 28 iunie, se împlinesc 106 de ani de la trecerea le cele veşnice a pictorului Ştefan Luchian, remarcabil reprezentant al artei moderne româneşti.

Actualitate

Seceta şi recolta din România – VOX

Seceta cauzată de temperaturile neobișnuit de mari afectează recolta din România.

Actualitate

Cele mai mici preţuri la carburanţi – VOX

La finalul acestei săptămâni, adică de la 1 iulie, se anunță ieftiniri ale carburanților. Executivul a anunțat un minus de 50 de bani atât la benzină, cât și la motorină, care ar urma să se aplice direct la pompă, cu toate acestea, preţul carburanţilor rămâne unul ridicat.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru