Doar pietoni și bicicliști pe străzile Timișoarei în weekend

Dată

Concerte, ateliere de creație, sport și vizionare de filme sunt activitățile pregătite de Casa de Cultură Timișoara în cadrul proiectului „Străzi pentru comunitate”. Acesta va avea loc în acest sfârșit de săptămână, în zilele de 24 și 25 iulie. Traficul rutier de pe străzile Gheorghe Lazăr, Gheorghe Dima, 1 Decembrie 1989 și bulevardul I.C.Brătianu va fi blocat, fiind permisă circulația persoanelor pentru sport, plimbări cu biciclete, bătaie cu baloane cu apă și alte activități. Evenimentul este organizat în Timișoara încă din anul 2002, inițial, sub denumirea de „Străzi deschise, o zi fără mașini” și este inspirat din evenimentul parizian „Paris plages”. Pentru acest proiect pilot, Primăria Timișoarei a alocato sumă de 50.000 de euro.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Phoenix povestea – QubArena

Filmul Phoenix povestea are loc în 7 decembrie, la Cinema Victoria. Vorbim în această seară, de la ora 19:00, cu Nicolae Covaci, liderul formației Phoenix și Cristian Nema, regizor.

Actualitate

Diagnoza facială – QubConcept

Ce știm despre pielea noastră? De ce este important s aflăm starea de sănătate a pielii și ce produse să alegem pentru îngrijire, aflăm în această seară, la Qub Concept de la Simona Andronovici.

Actualitate

Epilepsia-o boală, nu un stigmat – Rețeta Compensată

Epilepsia este o boală misterioasă ale cărei cauze nu sunt complet elucidate.

Actualitate

Produs în Banat – QubArena

Preocuparea pentru binele comunității capătă încet, încet alte dimensiuni. Oamenii încep sa înțeleagă de ce este nevoie să ne implicăm , să cerem și să fim uniți. Vorbim despre toate acestea și despre mai multe la Qub Arena, cu Cătălin Tiuch, președintele GAL Timișoara.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru